![]() |
|
|
#1 |
معمولی
:
+1 امتیاز
بازی استقلال - پرسپولیس در ورزشگاه تختی برگزار شد، بازی آغاز گردید و هنوز 30 ثانیه نگذشته بود که علی سامره سریعترین گل تاریخ دربی را به ثمر رساند!
کلیپ آن گل خاطره انگیز را برای شما آماده کردیم! برای دانلود روی ایکون زیر کلیک سمت راست کرده و گزینه Save Target As را انتخاب نمایید...
|
|
|
| کاربران 8 برای این پست مفید از Nima Sharifi تشکر کرده اند | blueboy007 (02-03-2010), Esteghlal (11-27-2009), Hessam (11-27-2009), Matata (02-07-2010), reza2setare (04-09-2010), Sami (01-14-2010), اسکاپ (02-07-2010), داش اکبر (07-22-2010) |
|
|
#2 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
سلام.باز هم با بخش دوربین روما در خدمتتون هستم.می دونم که هرجا سرچ می کنید (گل ثانیه 30 علی سامره) واستون کیلیپ این گل با کیفیت افتضاح اورده میشه.مثل همون کیلیپ که نیما جان زحمت کشیده و واستون گذاشته.
اما به مناسبت دربی من گل ثانیه 30 علی سامره به لنگ را با کیفیت مناسب و صدای اصلی می ذارم. این کیلیپ ضبط شده از برنامه ی 90 هست و به مراتب بهتر از کیلیپ قبلی هستش.پس اگه طرفدار کیفیت هستید حتما دانلودش کنید و لذت ببرید.چنین کیلیپ هایی باید توی نت پخش بشه تا لنگی جماعت سال 52 ، 52 واسه ما تاجیا نکنه.ما مدرک داریم اما اونا هیچی ندارن.امیدوارم خوشتون بیاد چون اینجور چیزا خیلی نادر هستند و من هم اتفاقی گیر اوردم. ویرایش توسط romass100 : 02-03-2010 در ساعت 10:45 AM |
|
|
|
|
|
|
#3 |
:
0 امتیاز
دقیقا همون گلی که من کلی وقت دنبالش بود... مرسی از کیفیت بالا و پایین... اگه گل تاریخی فکری هم گیر آوردین بزارید حالشو ببرم.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
:
0 امتیاز
اگه منظورت اينه كه فكري از 40 متري به لنگيا گل زد . من اين گل رو دارم خيلي وقت از سايت آبيته گرفتم گرفتم مي خواستم برات آپلود كنم ولي خيلي طول ميكشه چون من از ديال آپ استفاده مي كنم بازم اگر از جاي ديگر پيدا كردم برات ميزارم
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
:
0 امتیاز
نقل قول:
اون گل را هم با کیفیت عالی دارم ، ای دی اس ال هم دارم.اما مشکل اینجاست حال ندارم.انشاالله به زودی میزارم تا لذت ببری. عزیزم زحمت نکش قربونت برم.خودم اکی می کنم.با کیفیتش هس.انشاالله به زودی می زارم.
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|