![]() |
|
|
#361 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
افتخاري جديد براي ليونل مسي
پيچيچي، گلئادور و دارنده آمار بيشترين پاس گل ![]() به گزارش خبرگزاري فارس، سايت فدراسيون فوتبال اسپانيا اعلام كرد ليونل مسي بازيكن كليدي بارسلونا دارنده عنوان پيچيچي (آقاي گل لاليگا) و گلئادور (بيشترين گل زده در تيم خودي) را به نام خود ثبت كرده و به عنوان بهترين بازيكن شب اول از هفته بيست و يكم لاليگا مورد تقدير فدراسيون فوتبال اسپانيا قرار گرفته است. بهترين بازيكن جهان در سال 2009 ، شب گذشته نيز براي تيمش گلزني كرد و نقش مهمي در حفظ فاصله 5 امتيازي تيمش با رئال مادريد داشت. مسي با دادن حداقل 43 پاس گل در بازيهاي جام حذفي و لاليگاي امسال بيشترين پاس گل در بازيهاي رسمي باشگاهي را به نام خود ثبت كرده است. 15 گل زده در جدول گلزنان مسي را بالاي سر بازيكناني چون داويد ويا و زلاتان ابراهيموويچ قرار داده است. |
|
|
|
|
| کاربر فوق از The-Joker به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-07-2010) |
|
|
#362 |
|
عضو فعال انجمن
![]() |
:
0 امتیاز
اینیستا: داوری به ما ضربه زد
ستاره با تجربه خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش می بایست تمرکز خود برای کسب نتایج پیروزی را حفظ کند آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که عملکرد ضعیف تیم داوری در جریان دیدار شنبه شب ورزشگاه نوکمپ و در مصاف بارسا مقابل ختافه، ضربه های زیادی را به تیم کاتالان وارد آورد؛ هر چند که بارسا در آن دیدار به پیروزی رسید. رافا مارکس و جرارد پیکه در جریان آن دیدار با کارت قرمز داور مواجه شدند ولی با این وجود بارسا با پیروزی1-2 مقابل ختافه توانست 5 امتیاز فاصله اش با رئال را حفظ کند و اینیستا در صحبتهایی در این رابطه به این نکته تاکید کرد که هم تیمی هایش می بایست برروی عملکرد خودشان تمرکز کرده و برای کسب پیروزی در هر دیدار، تلاش نمایند. اینیستا در کنفرانسی خبری گفت:« داور دیدار شنبه شب با تصمیم گیری هایش به ما ضربات زیادی وارد کرد و ما نمی توانستیم هیچ کاری انجام دهیم. مهمترین نکته این است که تمرکزمان را برروی وظایفمان قرار داده و به کسب امتیاز در هر دیدار بیندیشیم.تیم ما بار دیگر نمایش بسیار خوبی را به اجرا گذاشتیم و اکنون حس خوبی در رختکن تیم حاکم است.» ستاره جوان بارسا در ادامه به این نکته اشاره کرد که خودش را در اوج آمادگی می بیند و می خواهد به مراتب بهتر از فصل قبل عمل کند. اینیستا گفت:«حالم خوب است و برای آنکه در اوج بمانم تلاش می کنم. بسیار سخت است که بخواهم امسال را با سال گذشته مقایسه کنم ولی چیزی که می خواهم این است که به مراتب بهتر از فصل گذشته باشم.» |
|
|
|
| کاربر فوق از The-Joker به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-09-2010) |
|
|
#363 |
|
عضو فعال انجمن
![]() |
:
0 امتیاز
توپ طلای مسی در موزه بارسا
از روز شنبه ،هواداران باشگاه بارسلونا می توانند از توپ طلای سال 2009 دیدن کنند، چرا که این جایزه معتبر اکنون در موزه باشگاه بارسلونا قرار دارد. لیونل مسی پیش از آغاز دیدار تیمش مقابل ختافه، شخصا توپ طلایش را به موزه باشگاه کاتالان برد و این جایزه معتبر را در یکی از ویترینهای این موزه قرار داد. کسانی که از روز شنبه به بعد به موزه باشگاه بارسلونا بروند، با یک سورپرایز دلنشین مواجه می شوند. روز شنبه و پیش از برگزاری دیدار دو تیم بارسلونا و ختافه، ستاره آرژانتینی تیم کاتالان، توپ طلایی را که در سال 2009 از سوی مجله فرانس فوتبال دریافت کرده بود را به موزه باشگاه بارسلونا برد و در ویترین ویژه ای قرار داد. در زمان اهدای این توپ طلا، مسی با تعدادی از هوادارانی که در آن لحظه در موزه بودند نیز عکسهایی به یادگار گرفت وبدین ترتیب از روز شنبه به بعد هواداران خواهند توانست این جایزه ارزشمند را در موزه نوکمپ تماشا کنند. البته این اولین باری نیست که مسی چنین کاری را انجام می دهد، پیش از این و زمانی که این ستاره پنج هزارمین گل رقابتهای لالیگا را به ثمر رسانده بود نیز جایزه ای را به این منظور دریافت نمود و آن را به موزه نوکمپ اهدا کرد. پ یش از این هریستو استویچکوف نیز توپ طلایی که در سال 1994 کسب کرده بود را نیز به موزه باشگاه کاتالان هدیه کرده که توپ طلای مسی در کنار این ستاره بلغارستان قرار خواهد گرفت. |
|
|
|
| کاربر فوق از The-Joker به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-09-2010) |
|
|
#364 |
:
0 امتیاز
والدز : داوران اسپانیا فوق حرفه ای هستند .
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويكتور والدس گفت: به عقيده من داوران اسپانيا فوق حرفهاي هستند و فشارهاي اخير هرگز روي تصميمگيريهاي آنها تاثيرگذار نخاوهد بود. وي افزود: ممكن است گاهي اشتباهاتي صورت گيرد اما هيچيك از اين اشتباهات عمدي نبوده است. درست نيست بيهود به اين جو ايجاد شده دامن بزنيم و داوران را بيش از پيش تحت فشار قرار دهيم. بارسلونا هفته آينده برابر اتلتيكومادريد در ويسنته كالدرون قرار ميگيرد.
|
|
|
| کاربر فوق از Sami به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-09-2010) |
|
|
#365 |
|
عضو فعال انجمن
![]() |
:
0 امتیاز
در آستانه بازي حساس با اتلتيكومادريد
والدس: داوران اسپانيا فوق حرفهاي هستند به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويكتور والدس گفت: به عقيده من داوران اسپانيا فوق حرفهاي هستند و فشارهاي اخير هرگز روي تصميمگيريهاي آنها تاثيرگذار نخاوهد بود. وي افزود: ممكن است گاهي اشتباهاتي صورت گيرد اما هيچيك از اين اشتباهات عمدي نبوده است. درست نيست بيهود به اين جو ايجاد شده دامن بزنيم و داوران را بيش از پيش تحت فشار قرار دهيم. بارسلونا هفته آينده برابر اتلتيكومادريد در ويسنته كالدرون قرار ميگيرد. |
|
|
|
|
|
#366 |
:
0 امتیاز
ریبری: آنری مرا در بارسا می خواهد
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرده که ممکن است به زودی رختکن آلیانس آرنا را ترک کند و در ادامه به این نکته اشاره کرده که تیری آنری، هم تیمی اش در تیم ملی فرانسه، تمایل زیادی دارد تااو رادر رختکن نوکمپ ببیند. ریبری در این رابطه به رادیو آر.تی. ال گفت:« من رابطه بسیار خوبی با تی تی دارم و می دانم که او تمایل زیادی دارد تا مرا در بارسلونا و در کنار خودش ببیند. البته می دانم که خیلی ها می خواهند که من در بایرن بمانم ولی خودم نمی دانم که بمانم یا بروم؛ چون اصلا تصمیم آسانی نیست.» بازیکن برتر سال 2008 فوتبال آلمان ادامه داد:« من می خواهم به قهرمانی های متعددی رسیده و از بازی فوتبال لذت ببرم. الان دیگر بیست ساله نیستم و به روزهای پایانی فوتبالم نزدیک تر می شوم.» البته این ستاره فرانسوی به خوبی می داند که بایرن تاریخچه بزرگی دارد و گفت:« بایرن هنوز تیم بسیار بزرگی است و می بایست این تیم را یکی از بزرگترین تیمهای دنیا دانست ولی حس می کنم تیم ما مثل تیمهای بارسلونا،رئال مادرید، منچستر یا چلسی قوی نیست.» این در حالی است که پیش از این همه ریبری را در حال انتقال به رئال مادرید می دانستند ولی با انتشار این حرفها، شک و شبهات جدیدی به وجود می آید. |
|
|
|
|
|
|
#367 |
:
0 امتیاز
ایول انجمن بارسلونا...چقدر شلوغه..خوشم اومد
|
|
|
|
|
|
|
#368 |
:
0 امتیاز
|
|
|
|
|
|
|
#369 |
:
0 امتیاز
![]() به نقل از ماركا، فرانك ريبري در جمع خبرنگاران گفت: هانري مرا در لباس بارسلونا ميخواهد و بارها با من در اين مورد مذاكره داشته است. ريبري عنوان كرد: هانري حق دارد و پيشنهادش در نهايت به سود من است. من علاقهاي براي رفتن به رئال مادريد ندارم و اگر قرار باشد راهي فوتبال اسپانيا شوم قطعا بارسلونا را انتخاب خواهم كرد. وي افزود: براي ماندن در بايرن مونيخ مديون هواداران يا مقامات بايرن نيستم و مدتها است كه به دنبال بهترين راه براي ترك بايرن به سر ميبرم. |
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
عضو فعال انجمن
![]() |
:
0 امتیاز
براي حل بحران در هفته آينده
بارسلونا با چهار بازيكن تازه نفس برميگردد ![]() به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جوزپه گوارديولا سرمربي بارسلونا، براي بازي حساس تيمش در هفته بيست و دوم لاليگا برابر اتلتيكومادريد از مكسول، پويول، چيگرينسكي و آبيدال در خط دفاعي خود بهره ميبرد. اين مربي جوان اما با تجربه ضمن تغيير تاكتيك تيم خود غيبت توره، پيكه، ماركس و آلوس را با اين شيوه جبران خواهد كرد. عقب كشيدن آبيدال باعث ميشود مهاجماني چون فورلان، ايبرا، ريس و آخرو جرات نفوذ به سمت دروازه والدس را پيدا كنند. |
|
|
|
| کاربر فوق از The-Joker به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-10-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|