پورتال خبری آبیته
تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته  

بازگشت   تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته > فوتبال داخلی > همه جا آبیته!

پاسخ

Share ابزارهای موضوع
قدیمی 02-08-2010, 11:01 PM   #3061
Mamad-SS
مدیر کل و ریش سفید انجمن

Mamad-SS آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 3,973
3,795 تشکر در 1,315 پست
فعالیت Longevity
16/20 20/20
Today نوشته ها
sssss1625
خونسرد
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Mamad-SS به Yahoo ارسال پیام
به این پست رای داده نشده است  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مجید آبی دل نمایش پست ها
باسلام ،

عجب شانسی!... درمرحله بعدی جام حذفی به تیمی خوردیم كه همچون ما بدنبال كسب سهمیه آسیاست... قطعا استیل آذین جام حذفی رو بااین هزینه هایی كه دراین فصل انجام داده ( كه اخرینش جذب مهدوی كیاست ) بسیار جدی میگیره ولی امیدوارم كه برای سومین بار این تیم كهكشانی ( البته ازنوع ایرانی) رو شكست بدهیم.

با سلام خدمت آقا مجيد عزيز،

والا خدمت شما عرض كنم كه منم بر خلاف خيلي از دوستان كه بازي رو تموم شده و در جيب ميبينن ... معتقدم كه نبايد استيل آذين رو آسون تصور كنيم. جه بسا تيمهائي كه تو ليك يك رو و در جام حذفي روي ديكر از خودشون نشون ميدن. حوادث غير متوقع در جريان بازي رو هم نبايد بي خيال بشيم. اينه كه به هر سبك ممكن نبايد سهل انكاري بشه و بايد جدي وارد كارزار بشيم براي رد كردن هر جه قويتر از استيل آذين.

====================================

نقل قول:
بازم مدیرعامل استقلال شروع كرد!... جنجال پیشنهاد رشوه به داورآسیایی در لیگ قهرمانان سال گذشته... موضوعی كه بقول ترابیان اگربگوش كنفدراسیون آسیا برسه امكان محرومیت استقلال از آسیاوجودداره!... بنظرمیرسه كه روی سخنان ایشان هم نظری جویباری و قلعه نویی و... هستند:

http://www.varzeshi.net/sport.php?go=09-88.11.19.jpg

امسال یكی از جنجالی ترین و حاشیه دارترین سالهای حیات استقلال بوده است. امیدوارم كه این فصل همچون یك كابوس هرچه سریعتر به پایان برسه.

بشخصه به صحت و سقم اظهارات و ادعاهای مدیرعامل استقلال كاری ندارم وامیدوارم که این قضیه هرچه زودترشفاف شود اما چرا هرزمان استقلال دربحران قرارمیگیرد و مدیریت و كادرفنی استقلال بایستی پاسخگوی هواداران باشند چنین مباحثی مطرح میشود؟!
يعني واقعا اين خبر رو خوندم و خواستم دو دستي بزنم تو سر خودم ...

خدا وكيلي جي بكيم ؟ ديكه جي موند واسه كفتن ؟ آيا واقعا شما ذره اي منطق در كارهاي اين مدير عامل ميبينيد ؟

اينجور صحبت كردن در مورد آسيا و داوريش مثالي عملي از ضرب المثل "داروغه بيا منو بگير" هستش... در اين صورت اين بابا 2 حالت بيشتر نداره:

1) تخريب منظم و برنامه ريزي شده استقلال و هر آن جه به آن مربوط است.

2) اين بابا عقل درست حسابي نداره و بعضي وقتها شروع به هذيان گوئي ميكنه.

آيا انصافا شما حالت 3 هم به ذهنتون ميرسه ؟

===================================

نقل قول:
آیاشما فكرمیكنید كه اگراستقلال دربی را برده بود بازهم ایشان این موضوع را مطرح میکرد؟!!!......... والله اعلم.

من با تمام احترامم به نظراتي كه كه ميكه استقلال بازي رو بدون زد و بند باخت ... باز هم معتقدم كاسه اي زير نيم كاسه بود و نيمه دوم بازي دربي به هيج عنوان طبيعي و عادي نبود .. ولي خوب در صورت برد ديكر دليلي براي استراق انظار از اون فاجعه نداشت ... و در هر صورت همه راهها به يك جيز ختم ميشود ... حاشيه سازي براي استقلال. اين راه نشد ... يك راه ديكر !

==========

همیشه از خوبی‌های آدم‌ها برای خودت دیوار بساز.
پس هر وقت در حق تو بدی کردند،
فقط یک آجر از دیوار بردار!
بی‌انصافیست اگر دیوار را خراب کنی.
Mamad-SS آنلاین نیست.

کاربران 6 برای این پست مفید از Mamad-SS تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Danial (02-08-2010), HamidReza (02-08-2010), Nima Sharifi  (02-09-2010), unartig (02-08-2010), مجید آبی دل (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:06 AM   #3062
saeid_ronaldo
عضو فعال انجمن

saeid_ronaldo آواتار ها

اطلاعات Asteroids Champion!
تشکرها: 1,012
4,152 تشکر در 1,403 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
sssss1806
خسته

جعبه مدال ها

تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
saeid_ronaldo به Yahoo ارسال پیام

خب. این بازی از نظر فنی چیزی برای تحلیل و بررسی نداشت. ولی یک شارژ روحی خوب هم برای بازیکنان اصلی از جمله سید صالحی که حکم علیزاده دربی فصل قبل رو داشت و هم بازیکنان نیمکت نشین از جمله رینالدو که فرصت نشون دادن خودشون رو نداشتند. بهترین بازیکن بازی امروز از نظر من رینالدو بود که توی اکثر گلها ردپاش وجود داشت. اگه واقعا رینالدو در بازیهای بزرگ هم بتونه چنین نمایشی از خودش نشون بده، قطعا یک مهره تاثیر گذار خواهد بود.
خط دفاع بازهم متزلزل نشون داد که جای نگرانی داره.
نکته ای هم در اکثر این نوع بازیها هستش که تیمهای قوی برای تحقیر نکردن بازیکنان جوان مقابل کمی رعایت میکنند و ما هم بهتر بود در این بازی با 5-6 گل سرو تهش رو هم میاوردیم.
نکته مثبت بازی هم بازی دادن به نیمکت نشینان و جوان ها بود که فرصت عرض اندام پیدا کردند. ولی متاسفانه بازهم خبری از ایمان صادقی نبود.

saeid_ronaldo آنلاین نیست.

کاربران 2 برای این پست مفید از saeid_ronaldo تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Nima Sharifi  (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:15 AM   #3063
Hessam
آبــــــی دل

اطلاعات
تشکرها: 1,627
5,150 تشکر در 1,725 پست
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today نوشته ها
sssss3082
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Hessam به Yahoo ارسال پیام

مهرشاد مومنی هم انصافا پنالتی بدی نزد ! از پنالتی برهانی بهتر بود خدایی ....
--------------
فکر کنم امروز روز خوبی واسه رینالدو بود... این بازیکن در بازیهای قبل هم 2-3 تا حرکت انجام داده بود که فقط مخصوص بازیکنهای تکنیکیه ... بگذریم از اینکه عادل و مزدک بعضا با حرفهای من دراوردیشون نظر مردم رو نسبت به بازیکنها تغییر میدن ! ( علارقم اینکه عادل رو دوست دارم)..
فکر میکنم میلاد نوری هم نشون داد که آروم آروم باید بیاد تو ترکیب ...
کلا امروز تا حدودی روحیه تیم بهتر شد..مثلا امیرآبادی که بعد از دربی خیلی شکسته شده بود امروز کاپیتان تیم بود!
-----------
در مورد اینکه واعظ درباره رشوه حرف زده .... درسته که کار حرفه ایی نبوده ولی ترابیان هم حرف زده و مطمئن باشید استقلال به خاطر این موضوع حذف نمیشه ! .. استقلال به زودی اولین بازیش را در لیگ قهرمانان انجام میده تا پایانی باشه برای گمانه زنیهای بی مورد در مورد حذف استقلال ! خودتون میدونید که امسال حداقل 3 بار در روزنامه های مختلف نوشته شد که استقلال ممکنه از آسیا حذف بشه !
-----------
البته من حرفم به ترابیان نیست ... اصلا !
ولی یه عده و یه سری از مطبوعات بدجوری سوختن که استقلال تو آسیاست و لنگ ........
---------------
مطمئن باشید سال دیگه هم تو آسیا هستیم ....
من سر حرفم هستم...البته یه عده از دوستان اواسط فصل گفتن این استقلال 6 هم نمیشه و بعد از یه مدت گفتن که سهمیه بدست میاریم و دوبازه بعد از شکست در دربی نا امید شدن...
خطاب به این دوستان که اصلا نگران نباشید... به امیدخدا و یاری هواداران ..امسال هم هر طوری که شده سهمیه را بدست میاریم تا سال دیگه در کمال آرامش و نبود مدیرعامل فعلی ..سال بهتری را سپری کنیم...
من کاری ندارم که چی شد از لنگ باختیم ولی مطمئنم که رتبمون از لنگ بهتره میشه... به جز سپاهان و ذوب آهن بقیه تیمها نسبتا افت کردند...
Hessam آنلاین نیست.

کاربران 5 برای این پست مفید از Hessam تشکر کرده اند
Alireza taji (02-09-2010), arsha5877  (02-10-2010), HamidReza (02-09-2010), Mehdi Film (02-13-2010), The-Joker (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:19 AM   #3064
Hessam
آبــــــی دل

اطلاعات
5,150 تشکر در 1,725 پست
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today نوشته ها
sssss3082
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_ronaldo نمایش پست ها
خب. این بازی از نظر فنی چیزی برای تحلیل و بررسی نداشت. ولی یک شارژ روحی خوب هم برای بازیکنان اصلی از جمله سید صالحی که حکم علیزاده دربی فصل قبل رو داشت و هم بازیکنان نیمکت نشین از جمله رینالدو که فرصت نشون دادن خودشون رو نداشتند. بهترین بازیکن بازی امروز از نظر من رینالدو بود که توی اکثر گلها ردپاش وجود داشت. اگه واقعا رینالدو در بازیهای بزرگ هم بتونه چنین نمایشی از خودش نشون بده، قطعا یک مهره تاثیر گذار خواهد بود.
خط دفاع بازهم متزلزل نشون داد که جای نگرانی داره.
نکته ای هم در اکثر این نوع بازیها هستش که تیمهای قوی برای تحقیر نکردن بازیکنان جوان مقابل کمی رعایت میکنند و ما هم بهتر بود در این بازی با 5-6 گل سرو تهش رو هم میاوردیم.
نکته مثبت بازی هم بازی دادن به نیمکت نشینان و جوان ها بود که فرصت عرض اندام پیدا کردند. ولی متاسفانه بازهم خبری از ایمان صادقی نبود.
البته همینطوریش پشت استقلال و صمد کلی حرفه ! دیگه اگه 6-0 ..7-0 هم می بردیم ، میگفتن وایی بر استقلال ! .....
------------------------------------
در مورد خط دفاع موافقم.... متزلزل ! ......
و همچنین اگه ایما صادقی بازی میکرد خیلی عالی میشد! .. نهایتا 7-8 سال دیگه طالب لو را در اوج خواهیم داشت .. چقدر خوب میشه که به 15 سال آینده هم فکر کرد ..
Hessam آنلاین نیست.

کاربران 3 برای این پست مفید از Hessam تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Mehdi Film (02-13-2010), The-Joker (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:26 AM   #3065
saeid_ronaldo
عضو فعال انجمن

saeid_ronaldo آواتار ها

4,152 تشکر در 1,403 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
sssss1806

جعبه مدال ها

تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hessam نمایش پست ها
مهرشاد مومنی هم انصافا پنالتی بدی نزد ! از پنالتی برهانی بهتر بود خدایی ....
--------------
فکر کنم امروز روز خوبی واسه رینالدو بود... این بازیکن در بازیهای قبل هم 2-3 تا حرکت انجام داده بود که فقط مخصوص بازیکنهای تکنیکیه ... بگذریم از اینکه عادل و مزدک بعضا با حرفهای من دراوردیشون نظر مردم رو نسبت به بازیکنها تغییر میدن ! ( علارقم اینکه عادل رو دوست دارم)..
فکر میکنم میلاد نوری هم نشون داد که آروم آروم باید بیاد تو ترکیب ...
کلا امروز تا حدودی روحیه تیم بهتر شد..مثلا امیرآبادی که بعد از دربی خیلی شکسته شده بود امروز کاپیتان تیم بود!
-----------
در مورد اینکه واعظ درباره رشوه حرف زده .... درسته که کار حرفه ایی نبوده ولی ترابیان هم حرف زده و مطمئن باشید استقلال به خاطر این موضوع حذف نمیشه ! .. استقلال به زودی اولین بازیش را در لیگ قهرمانان انجام میده تا پایانی باشه برای گمانه زنیهای بی مورد در مورد حذف استقلال ! خودتون میدونید که امسال حداقل 3 بار در روزنامه های مختلف نوشته شد که استقلال ممکنه از آسیا حذف بشه !
-----------
البته من حرفم به ترابیان نیست ... اصلا !
ولی یه عده و یه سری از مطبوعات بدجوری سوختن که استقلال تو آسیاست و لنگ ........
---------------
مطمئن باشید سال دیگه هم تو آسیا هستیم ....
من سر حرفم هستم...البته یه عده از دوستان اواسط فصل گفتن این استقلال 6 هم نمیشه و بعد از یه مدت گفتن که سهمیه بدست میاریم و دوبازه بعد از شکست در دربی نا امید شدن...
خطاب به این دوستان که اصلا نگران نباشید... به امیدخدا و یاری هواداران ..امسال هم هر طوری که شده سهمیه را بدست میاریم تا سال دیگه در کمال آرامش و نبود مدیرعامل فعلی ..سال بهتری را سپری کنیم...
من کاری ندارم که چی شد از لنگ باختیم ولی مطمئنم که رتبمون از لنگ بهتره میشه... به جز سپاهان و ذوب آهن بقیه تیمها نسبتا افت کردند...
حسام جان اصلا بحث حذف مطرح نیست. هرچند اون سری هم تا وقتی نتایج بازیهامون 3-0 به نفع حریف اعلام نشده بود باور نمیکردیم. بحث آبرو و حیثیت مطرحه. خودت بهتر میدونی نشریات عربی مو رو از ماست میکشن و از کاه کوه میسازن. اینها همونهایی هستند که درگیری فیزیکی رحمان رضایی و علی بداوی در زمین بازی رو در لباس تیم ملی انقدر بزرگ کردند که به یک فاجعه ملی تبدیل شد. من از تمامی حرکات واعظ بوی لجبازی میبینم و منطقی توی رفتارش وجود نداره. صمد برای این انتخاب شد که میتونست بزرگترین ضربه برای امیر باشه. به همون دلیلی که روزی عنایتی رو نخریدند و روزی برای امضای قرارداد باهاش دست به هرکاری زذند. ایشون اصلا صلاحیت و قدرت تصمیم گیری یک تیم فوتبال رو ندارند، مخصوصا اگه تیمی مثل استقلال باشه.

کاربران 2 برای این پست مفید از saeid_ronaldo تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), The-Joker (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:41 AM   #3066
Hessam
آبــــــی دل

اطلاعات
5,150 تشکر در 1,725 پست
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today نوشته ها
sssss3082
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_ronaldo نمایش پست ها
حسام جان اصلا بحث حذف مطرح نیست. هرچند اون سری هم تا وقتی نتایج بازیهامون 3-0 به نفع حریف اعلام نشده بود باور نمیکردیم. بحث آبرو و حیثیت مطرحه. خودت بهتر میدونی نشریات عربی مو رو از ماست میکشن و از کاه کوه میسازن. اینها همونهایی هستند که درگیری فیزیکی رحمان رضایی و علی بداوی در زمین بازی رو در لباس تیم ملی انقدر بزرگ کردند که به یک فاجعه ملی تبدیل شد. من از تمامی حرکات واعظ بوی لجبازی میبینم و منطقی توی رفتارش وجود نداره. صمد برای این انتخاب شد که میتونست بزرگترین ضربه برای امیر باشه. به همون دلیلی که روزی عنایتی رو نخریدند و روزی برای امضای قرارداد باهاش دست به هرکاری زذند. ایشون اصلا صلاحیت و قدرت تصمیم گیری یک تیم فوتبال رو ندارند، مخصوصا اگه تیمی مثل استقلال باشه.
البته درگیری رحمان رضایی و .....واقعا یک فاجعه بود ! ...
--------
واعظ آدم لجبازیه .. منم که همیشه گفتم ... ولی اینکه همه دارن استقلال رو نصیحت میکنن و دایه ی مهربان تر از مادر شدن اصلا درست نیست ...... بابا همشون مثه همن ! .. هرکی یه جوری استقلال رو بدبخت کرد .. حالا این وسط واعظ دیگه رکورد زد ! ..ولی دلیل نمیشه همه رو این وسط آدم خوبه و واعظ رو فقط بد بدونیم..
ما از واعظ و استقلال جام میخواییم ! همین ! نتیجه خوب میخواییم! ...
همونطوری که یه عده دور نتایج قلعه نویی خط کشیدن و چسبیدن به زندگی شخصی و فوتبال پاک و ناپاک ! ...
این حرفا واسه ما بی فایدست ..
واعظ اگه با استقلال نتیجه بگیره ... جام بگیره ... تو آسیا موفق بشه .. مگه ما مریضیم که ازش ایراد بگیریم ؟
اما دیدید که امسال به اندازه ایی که تیم رو به حاشیه برد ، نتیجه نگرفت ! ..
من خودم همینجا اعلام میکنم که الان در حال حاضر از واعظ متنفرم .. ولی در صورتی که استقلال جام بگیره و سهمیه کسب کنه و در آسیا هم به دور دوم صعود کنه اعلام میکنم که واعظ در مدیریتش موفق بوده ! ..هر چند که از ته قلب دوسش ندارم ..چون نیاز به این همه شلوغ کردن نبود..خیلی راحت میتونستیم یه گام به جلوتر بریم..نه اینکه مربی که تیم 13 رو قهرمان کرد کنار بذاریم و از صفر شروع کنیم ...
به هرحال باید واقع بین باشیم ! ...
واقعا هیچ کدوم از مدیرعاملها اندازه فتح الله زاده به استقلال عشق نداشتن ... هرکاری میکرد تا استقلال رو بالا ببره ولی بنده خدا با یه سری از کارها کمر استقلال رو خم میکرد .. اما بازم به واعظ ترجیحش میدم ...
ولی به طور کلی خواستم بگم که تا وقتی که وضع فوتبال ایران و باشگاهها اینطوریه ، انتظار بیتشر نباید داشت ! . حساب کن امیدمون به یکی مثه سعید لوست ! ..
-----------
سپاهان امسال از همه لحاظ کامل شد .. مدیریت ثابت ..ترکیب نسبتا ثابت ... طی یک برنامه جند ساله .. و روند روبه رشد... خریدهای مناسب ! و استفاده از یک مربی کاربلد و مناسب و در حد فوتبال ایران و آسیا..
----------------------------------------------
با اینکه نتایج باشگاهها در آسیا تا حدودی به وضع فوتبال کشور و تعداد حضورهای تیم بستگی داره ولی من شخصا اعلام میکنم که استقلال با اینکه یکی دو بازی بد در آسیا انجام داد ولی پارسال اگه بدشانس نبودیم به دور دورم صعود میکردیم ! ..
-----
در مورد امسال هم ابزار لازم رو داریم .. ولی خب واقعیته .. صمد تو بازیهای بزرگ 40-60% میشه !..
--------------------
Hessam آنلاین نیست.

کاربران 4 برای این پست مفید از Hessam تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Mehdi Film (02-13-2010), Sami (02-09-2010), مجید آبی دل (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 01:50 AM   #3067
Nima Sharifi
~پرچم بالاس~

Nima Sharifi آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2,602
3,554 تشکر در 788 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss891
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Nima Sharifi به Yahoo ارسال پیام

خوشحالم از این برد خوب! گرچه بازی رو ندیدم و منتظرم Re-Run رو نگاه کنم.

اما سعید جان الآن وقت "فردین" بازی در آوردن نیست برادر! باید برد! توی این فوتبال کثیف فقط باید برد
گر به گوش آيد صدايي خشك:
استخوان مرده مي لغزد درون گور!

Nima Sharifi آنلاین نیست.

کاربر فوق از Nima Sharifi به خاطر این پست مفید تشکر کرده است
arsha5877  (02-10-2010)
قدیمی 02-09-2010, 02:27 AM   #3068
saeid_ronaldo
عضو فعال انجمن

saeid_ronaldo آواتار ها

4,152 تشکر در 1,403 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
sssss1806

جعبه مدال ها

تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima sharifi نمایش پست ها
خوشحالم از این برد خوب! گرچه بازی رو ندیدم و منتظرم re-run رو نگاه کنم.

اما سعید جان الآن وقت "فردین" بازی در آوردن نیست برادر! باید برد! توی این فوتبال کثیف فقط باید برد
نیما جان اون موضوعی که مطرح کردم خیلی مهم نبود. یه روزی شاهرخ بیانی وسط بازی سر بازیکنان داد میکشه که خجالت نمیکشید دارید آبروی علی آقا(پروین) رو میبرید؟ نتیجه اش این شد که سالها از روزی که میتونستیم آتیش 6-0 لنگی ها رو خاموش کنیم میگذره و هنوز هم باید به خاطر نتیجه ای که موقع شکل گرفتنش اصلا به دنیا نیومده بودیم جواب پس بدیم. به هر حال تو جام حذفی فرقی نمیکنه با چه نتیجه ای ببری و تفاضل گل هم تاثیر گذار نیست. من جدا واسه دروازبان حریف دلم سوخت. تا اخرین لحظه از جون مایه میذاشت واسه گرفتن توپ ولی خوب نمیتونست. هم قدش کوتاه بود و هم به دلیل ضعف بدنی قدرت رفلکس نداشت. بعد از خوردن هر گل در هر حالتی که بود چند لحظه از فرط ناراحتی همونجوری میموند
البته بازم میگم این موضوع چیز مهمی نیست که به یک بحث کشدار تبدیل بشه. سید صالحی با 4 گل بازپروری روحی شد. برهانی هم همین طور. بازیکنان جوان مثل میلاد نوری و نیمکت نشینایی که چهره خوبی از خودشون تو ذهن هواداران نساخته بودند مثل رینالدو تونستند تو این بازی احیا بشند. این 13 گل از این نظر برای ما پر از فایده بود. تاثیر مثبت این نتیجه رو در 2-3 بازی آینده شاهد خواهیم بود. هرچند امیدوارم نحسی 13 دامنون رو نگیره.
نکته آخر اینکه واسه هواداران ذرت کاران هم دلم خیلی سوخت. چند کیلومتر راه اومدن 13 تا گل بخورند برگردند

کاربر فوق از saeid_ronaldo به خاطر این پست مفید تشکر کرده است
arsha5877  (02-10-2010)
قدیمی 02-09-2010, 03:06 AM   #3069
Nima Sharifi
~پرچم بالاس~

Nima Sharifi آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2,602
3,554 تشکر در 788 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss891
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Nima Sharifi به Yahoo ارسال پیام

من الآن بازی رو دیدم. رینالدو ستاره بازی بود! گرچه تیم حریف ضعیف تر از این صحبت ها بود، اما نوع و سبک بازی رینالدو قابل ستایش هست!

امیدوارم باز هم شاهد درخشش این بازیکن باشیم و ضمناً گل آرش برهانی هم بسیار قشنگ بود!
گر به گوش آيد صدايي خشك:
استخوان مرده مي لغزد درون گور!

Nima Sharifi آنلاین نیست.

کاربران 6 برای این پست مفید از Nima Sharifi تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Hessam (02-09-2010), Mamad-SS  (02-09-2010), Sami (02-09-2010), unartig (02-09-2010), مجید آبی دل (02-09-2010)
قدیمی 02-09-2010, 08:30 AM   #3070
خون من به رنگ آبی
عضو جدید

خون من به رنگ آبی آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 8
70 تشکر در 21 پست
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today نوشته ها
sssssss27
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

با عرض سلام و خسته نباشید صبح بخیر شرمنده دیروز نتونستم پست بذارم برد خوبی بود گر چه جای باخت با لنگی ها رو نمیگیره ولی همین برد نشون میده استقلال با جدیدت بازی ها رو شروع کرده از یه طرفم انتقامی سخت از بچه محلهای دایی گرفتیم امیدوارم مقابل استیل آذین هم بازی خوبی کنیم البته نه 13 تا ولی خوب یه برد شیرین باشه خوبه

کاربران 4 برای این پست مفید از خون من به رنگ آبی تشکر کرده اند
arsha5877  (02-10-2010), Danial (02-09-2010), Mamad-SS  (02-09-2010), Nima Sharifi  (02-09-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع