![]() |
|
|
#51 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
خود جواد حاضر به جدایی از اوساسونا نیست.اما بحران اقتصادی در اروپا که در آن اسپانیا رتبه دوم را دارد باعث شده تا باشگاه نکو ورشکسته شود و طبعا آنها به فکر فروش بازیکنان خود بیفتند.
چهارشنبه شب وپس از اعلام رسمی باشگاه اوساسونا مبنی بر ورشکستی، بحران در این باشگاه رنگ جدی تری به خود گرفت.کاهش سرمایه ها،بدهی های باشگاه و دستمزد های باقی مانده از قراردادهای بازیکنان تنها یک راه را پیش روی مسئولان اوساسونا قرار داد؛ ترانسفر بازیکنان به تیم های دیگر. بدون شک پس از همین تصمیم بود که سایت رسمی باشگاه خبر فروش جواد نکونام و مسعود شجاعی را روی خروجی اش فرستاد. در ابتدا برای کسی قابل باور نبود،اینکه اوساسونا یکی از بازیکنان کلیدی اش را در لیست فروش قرار دهد.اما وقتی همه چیز حالت رسمی به خودش گرفت و این تیم اسپانیایی از انتقال نکونام به المپیاکوس یونان خبر داد مشخص شد که قضیه کاملا جدی است و اوساسونا ورشکست شده است. پیشنهاد یک میلیون و دویست هزار یورویی باشگاه المپیاکوس در وضعیتی که دستمزدها در تیم عقب افتاده است می تواند رقم قابل توجهی برای یک باشگاه ورشکسته باشد،اما راضی کردن جواد به اینکه فوتبال اسپانیا را ترک کند کار سختی است.او یک سال دیگر با این تیم قرار داد دارد: «به آنها گفتم می مانم،گفتند شرایط خوب نیست و باید دستمزدم را پایین بیاورم.چاره ای نبود و مجبور شدم علیرغم میل باطنی ام موافقت خود را برای جدایی از فوتبال اسپانیا اعلام کنم.» نکونام در حالی این جملات را به زبان میآورد که در در تهران به سر می برد و شاید از اتفاقات جدیدی که افتاده است خبر ندارد. نکونام در حالی موافقتش با ترک اوساسونا را اعلام کرده که طبق اخبار رسیده از یونان، المپیاکوسی ها با جنارو گتوسو مذاکرات خود را آغاز کرده اند و بدون شک اگر این توافق به سرانجام برسد جواد جایی در این تیم نخواهد داشت. البته برای بازیکنی مثل نکونام که در بهترین شرایط بازی قرار دارد طبیعتا پیشنهادات زیادی مطرح است. مثل گالاتاسرای که پیشنهادشان به مدیر برنامه های نکو جدی است و این احتمال وجود دارد که کاپیتان تیم ملی ایران فوتبالش را در ترکیه ادامه دهد. با این حال فعلا نکو فارغ از هر گونه هیاهو حتی به اردوی تیم ملی هم نرفته است تا در تهران فقط و فقط استراحت کند. این شاید پایان حضور نکونام در پامپلونا باشد.
|
|
|
|
|
#52 |
:
0 امتیاز
تيم فوتبال بلكبرن امروز در ديداري دوستانه در پرستون به مصاف اشتورم گراتس خواهد رفت و شايد آندرانيك تيموريان، بازيكن ملي پوش كشورمان و بازيكن فصل قبل فولام در اين ديدار به ميدان برود.
آندو كه در تيم فولام روزهاي خوبي را سپري نكرد، قصد دارد به تيم بلكبرن بپيوندد و چند روزي است كه در تمرينات اين تيم شركت مي كند. او در ديدار مقابل ساوس پورت كه با برتري 3-0 بلكبرن به پايان رسيد، حضور داشت اما در ديدار قبلي اين تيم برابر فيلتوود تاون حضور نداشت. هنوز خبري در مورد نظر باشگاه بلكبرن در مورد جذب تيموريان منتشر نشده و وضعيت اين بازيكن براي فصل بعد مشخص نيست. شايد پس از بازي امروز و حضور احتمالي آندو، آلاردايس در مورد اين ملي پوش ايراني تصميم گيري كند.
|
|
|
|
|
#53 |
:
0 امتیاز
آندرانیک تیموریان از سوی مسئولان تیم لیگ برتری بلکبرن روورز این فرصت را پیدا کرده تا بار دیگر در دیداری تدارکاتی این تیم را همراهی کند.
تیموریان که در حال حاضر در عضویت تیمی نیست روز شنبه در دیدار تدارکاتی مقابل ساوث پورت به طور کامل در نقش هافبک میانی برای تیم بلکبرن به میدان رفت. بازیکن پیشین تیم های بولتون و فولهام از سوی مسئولان باشگاه لیگ برتری این فرصت را پیدا کرده تا در دیدار برابر پرستون یا هادرسفیلد هم به میدان برود. تیموریان 27 ساله در سال 2007 به تیم فوتبال بولتون پیوست و عملکرد چشمگیری در این باشگاه داشت. این بازیکن 21 بار برای بولتون به میدان رفت و در این مدت چهار گل به ثمر رساند. هرچند که حضور او در سال 2008 در تیم فولهام، چندان برایش خوش یمن نبود. موضوع علاقمندی بلکبرن به تیموریان در حالی مطرح است که شفیلدیونایتد هم خواهان جذب این بازیکن شده است. اما استیو کین گفته تیموریان می تواند در بلکبرن جایی داشته باشد. مربی بلکبرن به "لنکشایر تلگراف" گفت: او تمرینالت خیلی خوبی را با ما انجام داده است. به نظر من تیموریان در تیم فولهام دوران سختی را پشت سر گذاشته چرا که فرصت حضور در میدان را پیدا نکرده است. اما این بازیکن در جلسات تمرینی بلکبرن حضور بسیار خوبی داشته بویژه در بازی روز شنبه مقابل ساوت پورت.
|
|
|
|
|
#54 |
:
0 امتیاز
«نکونام به تیم جوانان اوساسونا تبعید شد.» این خبر برخی رسانههای ایرانی بود که در قبال دیر رفتن او به اسپانیا باشگاه اوساسونا برایش در نظر گرفته است. نکو اما از درج این خبر در رسانههای ایرانی به شدت ناراحت است و آن را دروغ بزرگی عنوان میکند که فقط برای تخریب او نوشته شده است.
او که اکنون در شهر پامپولنا قرار دارد اما عنوان میکند هرلحظه این احتمال وجود دارد تا اوساسونا و شهر پامپلونا را ترک کند.گفت و گوی اختصاصی نکونام را با خبرگزاری فوتبال ایران می خوانید. تو و مسعود به تیم جوانان اوساسونا تبعید شدید؟ نمیدانم در پاسخ به این سئوال چه بگویم و حرفی برای گرفتن ندارم. من نمیدانم تبعید یعنی چی و چرا باید با تیم جوانان باشم. من نمیدانم این خبر از کجا آمده است و چه کسی این خبر را با تخیل بالای خود نوشته است. یعنی تو اکنون با تیم جوانان اوساسونا تمرین نمیکنی؟ این حرفها چیست. من بازیکن حرفهای اوساسونا هستم و تا به حال با تیم جوانان اوساسونا تمرین نکردهام. این خبرها فقط در رسانههای ایران دیده میشود و کافی است تا خبری بشنوند تا آن را پروبال دهند. اکنون تو با چه تیمی تمرین میکنی؟ من اکنون با مربی بدنساز تیم اوساسونا تمرین میکنم و تا روز شنبه قرار است با این مربی تمرین کنم. بازیکنان اوساسونا چهار روز زودتر از من تمرین کردهاند و اکنون در اردوی خهرس حضور دارند اما من باید با مربی بدنساز تیم تمرین کنم تا به شرایط سایر بازیکنان برسم. بحث جریمه چیست؟ من در تمرینات دیر حاضر شدم و این طبیعی است که نگذارند با سایر بازیکنان تمرین کنم زیرا شرایط بدنی آنها با من فرق دارد. من باید چهار روز با مربی بدنساز تمرین کنم و بعد از آن به تیم اصلی خواهم رفت. این جریمه تو است؟ جریمه را نمیدانم اما این قانون باشگاه اوساسونا که بازیکنی که دیر میآید باید با مربی بدنساز تمرین کند و بعد از آمادگی و رسیدن به شرایط سایر بازیکنان به تیم اضافه میشود. چرا دیر به اسپانیا رفتی؟ شرایط من مشخص نیست و هنوز هم نمیدانم در اوساسونا میمانم یا نه و به همین دلیل تا مشخص شدن وضعیتم باید منتظر میماندم. الان هم که در پامپلونا هستم شاید هرلحظه اینجا را ترک کنم. میگویند که باشگاه با تو برای تاخیرت برخورد بدی داشته. نه آنها کار حرفهایشان را انجام دادند و اینجا یک باشگاه حرفهای است و برخورد بدی هم با من نداشتند و نهایتش شاید من را جریمه مالی کنند و اتفاق دیگری نخواهد افتاد. اما من چنین توقعی را از باشگاه نداشتم چون آنها در جریان بودند که من چند پیشنهاد دارم و باید وضعیتم مشخص می شد. اما تو یکسال با اوساسونا قرارداد داری؟ بله من یکسال با اوساسونا قرارداد دارم و به خاطرپایبندی به همین قرارداد اکنون در اسپانیا هستم. من بازیکن حرفهای هستم و شرایط را به خوبی درک میکنم. اکنون هم مشکلی نیست و تابع نظر باشگاه هستم. اما تشنج در این جا نیست بلکه در زادگاه من است. اینجا همه چیز آرام است اما در ایران است که شرایط را بد جلوه میدهند. چقدر احتمال دارد در اوساسونا بمانی؟ احتمال ماندنم در اوساسونا خیلی کم است و به احتمال زیاد این باشگاه را ترک خواهم کرد. من پیشنهاداتی دارم . اما تو عنوان میکردی که اوساسونا را دوست داری؟ هنوز هم این را میگویم. من اوساسونا را دوست دارم اما فوتبال حرفهای است و باید قبول کرد که هر شرایطی احتمال دارد رخ دهد. من دوست دارم در اوساسونا بمانم اما شرایط باید برای هر دو طرف مهیا باشد. من این باشگاه را دوست دارم و خاطرات خوبی با این باشگاه دارم. کی مشخص میشود که از اوساسونا میروی؟ من یک ماه وقت دارم و در این مدت هر اتفاقی احتمال دارد که رخ دهد. البته باید بگویم که من یکسال با باشگاه قرارداد دارم و باشگاه اوساسونا در ماندن یا رفتن من باید تصمیم بگیرد. آنها باید پیشنهاد خود را به من ارائه کنند و در مورد شرایط ماندن با هم صحبت کنیم. اگر شرایط مهیا بود مطمئن باشید در اوساسونا میمانم ولی اگر شرایط نه به نفع من باشد و نه به نفع باشگاه از این تیم علیرغم میل باطنیام جدا خواهم شد. گویا از خبرهایی که در رسانههای ایران نوشتهاند ناراحت هستی؟ بله ناراحت هستم. من در این مدت که در اسپانیا هستم حتی یک خبرنگار ایرانی هم به اسپانیا نیامده است تا از شرایط من در اینجا بپرسد و در ایران خبرهای من را مینویسند. آنها نمیدانند شرایط من در اینجا چیست و در شرایطی که اتفاق کوچکی رخ میدهد آن را بزرگ میکنند. این بزرگ کردن خبر من به نفع چه کسی است. باور کنید این اتفاق به نفع کسی نیست. من در اوساسونا شرایط خوبی دارم و باشگاه حق دارد از من بپرسد که چرا چهار روز دیرتر آمدهام اما تصور نمیکردم که این سئوال به جنجال بزرگی در فوتبال ایران تبدیل شود. من همیشه به رسانهها احترام گذاشتهام و هیچ وقت حرمت کار آنها را زیر سئوال نبردهام اما باور کنید این خبر درست نبود و من نه با تیم جوانان تمرین میکنم و نه چنین شرایطی در اوساسونا برایم وجود دارد. به چه تیمی خواهی رفت؟ من یک سال با اوساسونا قرارداد دارم و آنها در ماندن یا رفتن من نقش دارند اما درصد ماندنم در اوساسونا علی رغم میل باطنی ام کم است. من نمی توانم بگویم از چه تیمی پیشنهاد دارم. این وظیفه مدیر برنامههایم است که در مورد پیشنهاداتم حرف بزند. من به دلیل تعهدی که به اوساسونا دارم در خدمت این تیم هستم و اگر شرایط مهیا شود در این تیم میمانم و اگر نشود خواهم رفت. کاماچو نظرش در این مورد چیست؟ من با کاماچو صحبت نکردم و در مورد نظر ایشان خبری ندارم و فعلا با مربی بدنساز تیم تمرین میکنم قرار است. روز شنبه به تیم اصلی بروم و آنجا قطعا با کاماچو صحبت خواهم کرد. پیشنهاد گالاتاسرای و المپیاکوس یونان چقدر جدی است؟ در مورد همه این خبرها مدیر برنامههایم پاسخ میدهد. من فعلا تمرین میکنم و منتظر اتفاقات آینده هستم.
|
|
|
|
|
#55 |
:
0 امتیاز
آندارنيك تيموريان پس از حضور چند جلسه اي در تمرينات بلكبرن انگليس قرار است امشب با مسئولان اين باشگاه در مورد مسائل مالي وارد مذاكره شود.
بلكبرن براي برپايي اردو راهي استراليا شده ولي تيموريان به دليل اينكه هنوز قراردادي با اين تيم امضا نكرده بلكبرن را در اين سفر همراهي نكرده است. اين بازيكن در صورت توافق با اين باشگاه انگليسي راهي استراليا ميشود.
|
|
|
|
|
#56 |
:
0 امتیاز
با جدايي قريب الوقوع "روورسيو رودريگوز" برزيلي از تيم فوتبال اوسوسونا، احتمال ادامه حضور مسعود شجاعي در اين تيم قوت گرفت.
گزارشها حاکی از آن است که این مدافع مرکزی در آستانه پیوستن به تیم دسته دومی رئال بتیس است. مدیر برنامه های رودریگوئز گفت: احتمال جدایی او از اوساسونا بسیار بالاست. رودریگوئز موفق نشده اعتماد کاماچو را به خود جلب کند. خروج رودریگوئز به عنوان یک بازیکن غیر اروپایی، جا را برای ادامه حضور شجاعی در اوساسونا باز می کند. اوساسونا چندی قبل مسعود شجاعی را در فهرست مازاد قرار داده بود اما در عین حال پیشنهاد باشگاه ترکیه ای بوکا اسپور و رئال زاراگوزای اسپانیا برای خرید این بازیکن را نپذیرفته بود.
|
|
|
|
|
#57 |
:
0 امتیاز
شايد زوج آندو ـ جباري دوباره شكل بگيرد/ تيموريان: با استقلال و سپاهان صحبت كردهام اما چيزي مشخص نيست
===================== هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: مدير يرنامههايم با استقلال و سپاهان صحبت كرده و تا 24 ساعت آينده وضعيتم مشخص ميشود. آندرانيك تيموريان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد آخرين شرايطش اظهار داشت: بعد از تمريناتي كه با بلكبرن در كشور انگليس داشتم 10 روز است كه به ايران بازگشتم. وي ادامه داد: كارم در حال قطعي شدن با بلكبرن بود كه متأسفانه به دليل عدم حضور در 75 درصد بازيهاي تيم ملي نتوانستم پروانه كار دريافت كنم. تيموريان با اشاره به اينكه تنها عامل به توافق نرسيدنم با بلكبرن همين مورد بود؛ درباره حضورش در تيمهاي داخلي گفت: مديربرنامههايم در حال مذاكره با باشگاههاي داخلي است تا بهترين گزينه را انتخاب كرده و در فصل جاري فوتبالم را در ايران ادامه دهم. وي در مورد شايعات مربوط به پيوستن به سپاهان يا استقلال تأكيد كرد: مدير برنامههايم با اين 2 باشگاه صحبت كرده است. فعلا حرفي نميزنم و تا موقع روشن شدن وضعيتم، ترجيح ميدهم اين موضوع سربسته باقي بماند. هر زماني كه نام تيمم مشخص و كارهاي نهايي انجام شود اعلام خواهم كرد. تيموريان گفت: ميخواهم علاوه بر حضور در تيمي كه به آن ميپيوندم، از لحاظ اخلاقي نيز به باشگاه فوق كمك كنم و اين مورد چيزي است كه در ذهنم پس از بازگشت به اروپا وجود دارد. تيموريان با اشاره به اينكه چند فصل در فوتبال ايران بازي كردم و تجربه خوبي دارم؛ افزود: 2 تيمي كه در حال مذاكره هستم از سرمربيان بزرگي برخوردار هستند و بازيكنانش نيز از دوستانم هستند. وي در مورد شكل گرفتن دوباره زوج مجتبي جباري و تيموريان اظهار داشت: براي انتخاب تيمم بايد ببينم شرايط چه پيش ميآيد. جباري از دوستان صميمي من است و از رده جوانان با هم بوديم اما بايد ببينيم خواست خدا چه خواهد بود. تيموريان در مورد شايعات مربوط به مبلغ قراردادش گفت: صحبتي از طرف شخص من نشده و مديربرنامههايم در حال پيگيري است. وي با اعلام اينكه تا 24 ساعت آينده تيمي كه با آن قرارداد ميبندم، مشخص خواهد شد؛ در مورد شرايط اردوي تيم ملي گفت: شرايط اردو خيلي خوب است و بازيكنان با صلاحديد كادرفني در تيم ملي حضور دارند تا محك بخورند. تيموريان يادآور شد: تيمهاي خوبي براي بازيهاي دوستانه انتخاب شدهاند و ديدار با تيمهاي كرهجنوبي و چين ميتواند به ما كمك زيادي كند.
|
|
|
|
|
#58 |
:
0 امتیاز
كره شمالي در تازهترين اقدام غير منتظرهي فوتبالياش، تمبر يادبودي را منتشر كرده كه در آن تصوير "آندرانيك تيموريان" به همراه يك بازيكن كرهاي ديده ميشود.
بر اساس گزارش سايت جهاني تمبر لندن، به دنبال اختلافات عميق فيفا و فدراسيون فوتبال كره شمالي كه در اين روزها به دليل وضعيت خاص گزارش شده پيرامون مربي تيم ملي كره شمالي اعلام شده است، دولت اين كشور سه سري تمبر يادبود با عنوان حضور تاريخي تيم ملي كره شمالي در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي منتشر كرده تا ضمن اينكه به فيفا حسن نيت خود را در خصوص مسايل بينالمللي فوتبال نشان دهد به نوعي خبر به كارگيري اجباري مربي تيم ملي فوتبال كره شمالي در معادن ذغال سنگ كره را به فراموشي و تحت الشعاع قرار دهد. در دو سري از اين سه سري تمبر تصوير بازيكن شاخص تيم ملي ايران آندرانيك تيموريان ديده ميشود. اين تمبرها كه به صورت سه بلوك يادگاري منتشر شده است در دو قطعه آن تصاوير بازيكنان تيم ملي ايران و يكي از بازيكنان تيم ملي كره شمالي ديده ميشود. در اين تمبر تصوير آندرانيك تيموريان را در حالي كه از بازيكن كرهاي دريبل ميخورده و به دنبال اوست در يكي از صحنههاي بازي برگشت در استاديوم پيونگ يانگ نشان ميدهد. اين تمبرهاي منتشر شده بلافاصله در بازار بورس تمبر لندن با قيمتهاي بسيار بالا معامله شد. گزارشگر تلويزيون كره شمالي در خصوص اينكه چرا در بين حريفان كره شمالي تمبر بازيكنان ايراني مورد توجه قرار گرفته است، گفت: تيم ملي ايران حريف بسيار سرسختي در راه جام جهاني 2010 براي كره شمالي بود. به طوري كه قرمز پوشان كرهاي تنها توانستند يك امتياز از آن حريف سرسخت كسب كنند.
|
|
|
| کاربر فوق از yaasser به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | lost2011 (09-05-2010) |
|
|
#59 |
:
0 امتیاز
وحید هاشمیان
سکوت؛این نخستین ویژگی وحید هاشمیان است که او را از بقیه فوتبالیست ها متمایز می کند.هیچ وقت در کارهایش عجله نمی کند و همیشه صبر می کند تا بهترین راه را در زندگی اش انتخاب کند.چند وقت پیش سایت شخصی وحید در موردش نوشته بود:«عجله و شتابزدگی در تصمیماتش جایی ندارد. او آرام و بی سر و صدا تصمیم میگیرد. به کسی حرفی نمیزند، مگر اینکه تصمیم آخرش را گرفته باشد.» وحید هاشمیان در مطبوعات ایران همیشه همینطور بوده است. همه او را در خارج از زمین بهعنوان بازیکنی آرام میشناسند، کسیکه سعی میکند از های و هوی مطبوعات فاصله داشته باشد.واقعا هم همین طور است.تماس با هاشمیان حتی حالا که عضو تیمی نیست کار مشکلی است.او این روز ها در آلمان در خلوت خودش می گذراند.تنهایی تمرین می کند،کتاب ها و فیلم های آموزشی در خصوص مربیگری می خواند و می بیند و هر از گاهی هم سایت شخصی اش را آپدیت می کند. هاشمیان در واکنش به نخستین سوال که می پرسیم آیا از فوتبال خداحافظی کرده است یا نه می گوید:«هنوز برای خداحافظی زود است» *اما به توافق نرسیدن شما با همان تیم هایی که مشغول مذاکره بودید این سوال را پیش آورده است که از فوتبال خداحافظی کرده اید؟ هرگز چنین تصمیمی را تا این لحظه نگرفته ام.من همان زمان هم گفتم که شرایطم ویژه است و نمی توانم در هر تیمی بازی کنم.انتخاب اولم بوندس لیگا بود.اتفاقا پیشنهاد هم داشتم.اما با توصیه مدیر برنامه هایم آن را رد کردم.حالا هم مشکلی نیست و و روزی 2 یا 3بار در تیم ایرانیان تمرین می کنم.همان تیمی که در هامبورگ است . گاهی اوقات هم به ایرانی های که در آنجا هستند آموزش فوتبال می دهم. *با این حساب همچنان منتظر پیشنهاد جدیدی هستید تا دوباره به میادین فوتبال برگردید،این طور نیست؟ راستش اگر می خواستم در بوندس لیگای دو بازی کنم الان عضو یک تیم بودم.اما من هدف دیگری دارم و اگر قرار باشد در آلمان بازی کنم فقط به بازی کردن در بوندس لیگای یک فکر کنم. باید بگویم که من خداحافظی نکرده ام. برای مربیگری شاید الان زود باشد اما من هنوز وقت دارم و باید وقت بیشتری روی این مسئله بگذارم. در حال حاضر در کلاس های مربیگری a ثبت نام کرده ام. از سال آینده این کلاس ها شروع می شود و با جدیت بیشتری آن را دنبال خواهم کرد. *این شرایط خسته کننده نیست؟اگر تیمی پیدا نشود چطور؟ فعلا که خودم را مشغول کرده ام و به کار های روزمره ام می رسم.کتاب های آموزشی در مورد فوتبال و مربیگری می خوانم.به سایت شخصی ام سر می زنم و به نظرم چندان هم این شرایط بد نیست.به هر حال روزی قرار است مربی شوم و مطالعه می تواند سطح اطلاعاتم را بالا ببرد. *در مقطعی،درست همان ابتدای فصل نقل و انتقالات به ایران آمدید.حتی مذاکراتی را هم با تیم نفت داشتید اما یک دفعه خبر رسید که بی خیال امضای قرار داد شده اید؟ همانطور که گفتم شرایط من ویژه بود.می خواستم در تیمی بازی کنم که با شرایط من کنار بیاید و من را از نظر مالی تامین کند. *پس با نفت بر سر مسائل مالی به مشکل خوردید؟ من با مسئولان نفت سر یک مبلغ مشخص به توافق رسیده بودم.حتی به خاطر آقای فرکی مبلغی را هم نادیده گرفتم اما دوباره مسئولان نفت رقم جدیدی را رو کردند که مغایر با مبلغ پیشنهاد شده به من بود.به هر حال آن قرار داد به امضا نرسید.من حاضر نبودم با هر شرایطی در ایران فوتبال بازی کنم. *مذاکرات دیگری با تیم های ایرانی نداشته اید؟پرسپولیس یا ... در مورد تمام این اتفاقات قبلا حرف زده ام.اما می خواهم بک بار دیگر تاکید کنم که حالا فقط و فقط در آلمان بازی می کنم،همین. *مسئله شما با تیم ملی خیلی وقت است که تمام شده است و همه می دانند که هاشمیان دیگر پیراهن این تیم را بر تن نمی کند.اما محمد دادکان پس از سالها یک بار دیگر آتش زیر خاکستر را شعله ور کرد و مدعی شد که خودش را در آن زمان شکست تا هاشمیان به تیم ملی بیاید. نمی خواهم به گذشته برگردم . اظهار نظری در این مورد ندارم. *اما این حرف را دادکان زده است. در آن زمان حرف زیاد بود.من همیشه گفته ام که دادکان مدیر موفقی بوده و هنوز هم هست.اما آن زمان افرادی بودند که می خواستند بازیکنان را زوری به تیم ملی بیاورند.آنها هر چه دلشان می خواست می گفتند و انتظار داشتند تا برای تیم ملی هم بازی کنم.اینکه آقای دادکان این حرف ها را می زند و می گوید من تیم ملی را به جام جهانی برده ام نظر لطفشان است.اما باید یک چیز را روشن کنم.اینکه اگر وحید هاشمیان به تیم ملی آمد و برای تیم ملی گلزنی کرد فقط و فقط وظیفه اش را انجام داده است و بابت تمام این کار هایی که انجام داده است از کسی توقعی نکرده و باج خواهی نمی کند. *منظورتان فرد یا بازیکن خاصی است؟ من حرفم را زدم و گفتم که هر کاری کرده ام برای کشورم بوده.من در مورد خودم حرف می زنم.کاری به کسی یا چیزی هم ندارم. *به لیگ ایران می رسیم.امروز شرایطی پیش آمده که تعداد لژیونر های ما در جهان از تعداد انگشتان یک دست هم کمتر است.خیلی ها معتقدند چون در لیگ ایران مبلغ پرداختی به بازیکنان زیاد است و آنها مالیات کمتری می دهند بازیکنان لیگ ایران راترجیح می دهند. من نمی توانم نظری در این مورد بدهم.چون من بازیکن هستم،نه کارشناس.اما اینکه تعداد لژیونر های ما هر روز کمتر می شود به خیلی از مسائل بر می گردد که یکی از آنها می تواند تیم ملی و نرفتنش به جام جهانی باشد. *امروزه در لیگ ایران بازیکنانی ورود می کنند که اصلا در حد و اندازههای لیگ برتر نیستند.آنها قرار دادهای کلانی امضا می کنند و بارها مشاهده شده که در تمرینات حاضر نمی شوند و پس از آن درخواست کل مبلغ ذکر شده در قرار داد را می کنند.آیا در فوتبال آلمان هم این بی نظمی ها و هرج و مرج ها وجود دارد؟ اینجا خصوصیات و قوانین خاص خودش را دارد.طرز فکر حرفه ای هم از دیگر فاکتورهای لازم است برای اینکه باشگاه ها با بازیکنی قرار داد امضا کنند.انتخاب تیم مناسب و وفق دادن با فرهنگ یک کشور هم می تواند تاثیرات زیادی را روی این قضیه داشته باشد.فوتبال ما از پتانسیل بالایی برخوردار است؛ اما به نظرم وضعیت این روزهای لیگ فوتبال ما نگران کننده است.در شرایط فعلی می توانم برای لیگ ایران و تیم هایش آرزوی موفقی کنم. *بازی ایران و چین را تماشا کردید؟ خبرش را خواندم اما نتوانستم آن را ببینم. *نظری در مورد نتیجه بازی ندارید؟ چون بازی را ندیدم نمی توانم اظهار نظر کنم.اما به هر حال تیم ملی بازی را برده است. *در مورد جام ملتهای آسیا چطور؟ایران می تواند نتایجی در خور شخصیت ایران بگیرد؟ امیدورام که این طور باشد.بازیکنان باید تلاش زیادی کنند.من هم مثل هر ایرانی دیگری دوست دارم تیم ملی کشورم در تمام مسابقات موفق باشد.
|
|
|
|
|
#60 |
:
0 امتیاز
بیگری را تجربه کند.
وحید هاشمیان که در حال حاضر بازیکن هیچ تیمی نیست، اوقات فراغت زیادی دارد. او به همین دلیل میخواهد از فرصت استفاده کند تا دانش فوتبالیاش را افزایش دهد. هاشمیان اخیرا در یک کلاس مربیگری a ثبت نام کرده. او میگوید: «اگر می خواستم در بوندس لیگای دو بازی کنم الان عضو یک تیم بودم.اما من هدف دیگری دارم و اگر قرار باشد در آلمان بازی کنم فقط به بازی کردن در بوندس لیگای یک فکر میکنم. باید بگویم که من خداحافظی نکرده ام. برای مربیگری شاید الان زود باشد اما من هنوز وقت دارم و باید وقت بیشتری روی این مسئله بگذارم. در حال حاضر در کلاس های مربیگری a ثبت نام کرده ام. از سال آینده این کلاس ها شروع می شود و با جدیت بیشتری آن را دنبال خواهم کرد.»
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|