![]() |
|
|
#9121 | |
|
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
نقل قول:
باسلام و ضمن احترام به نظرات تمامی دوستان ، اعتراف میکنم که جملات بالا خیلی به دلم نشست ... چیزی که ازدل برآید بردل نشیند![]() =========================================== جمعه بازی سختی داریم... گفتنی هارو دوستان گفته اند و خواهندگفت... ماهم استفاده می کنیم... به امید 3 امتیاز شیرین... انشاالله.
|
|
| کاربران 2 برای این پست مفید از مجید آبی دل تشکر کرده اند | Arsalan (امروز), MaryaM_AbitariN (دیروز) |
|
|
#9122 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
بازی با مس می تونه نشون دهنده ادامه قدرت نمایی استقلال از بازی با سپاهان باشه . تیم مرفاوی بازی به بازی بهتر شده ونمیشه ونباید مس رو یه حریف اسون تلقی کرد.
هرچی بتونیم قبل از بازی دربی بیشتر امتیاز کسب کنیم و هماهنگ تر بشیم بهتره . اگرچه هر بازی ارزش ها واهمیت های خودش داره . به نظر من یه بازی با انگیزه و کسب سه امتیاز می تونه نشون دهنده روند رو به رشد استقلال در نمودار بازی هاش باشه . اینکه بتونیم چند تا برد پشت سر هم داشته باشیم هم برای اعتماد درون تیمی ما خوبه و هم برای بالا رفتن از جدول و نزدیکی به صدر جدول . اونطور که گفته شده این بازی رو به دلیل مصدومیت میداوودی باید بدون میلاد بازی کنیم . واین می تونه فرصت تازه ای باشه برای ارش برهانی . من به شخصه فکر میکنم استقلال اگر در هر پستی دچار کمبود باشه در پست هافبک بازیکن های خوبی طرفه که با خلاقیت فنی مظلومی میشه تاثیر داشتن هافبک هایی خلاق رو در بازی استقلال دید . در کل به قول مجید ابی دل گفتی ها رو دوستان گفتن وفقط می مونه ارزوی کسب سه امتیاز و موفقیت و بازی خوب استقلال وبردهای متوالی |
|
|
|
|
| کاربر فوق از 00raha به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | مجید آبی دل (امروز) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|