پورتال خبری آبیته
تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته  

بازگشت   تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته > فوتبال داخلی > فوتبال ملی

پاسخ

Share ابزارهای موضوع
قدیمی 01-26-2010, 10:12 PM   #21
Sám
عضو فعال انجمن

Sám آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 45
70 تشکر در 38 پست
فعالیت Longevity
3/20 16/20
Today نوشته ها
ssssss131
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Sám به Yahoo ارسال پیام
به این پست رای داده نشده است  0 امتیاز     

بازتاب خداحافظي "مهدوي کيا" از فوتبال آلمان
مطبوعات آلماني شوكه شد‌ه‌اند

پرتيراژ آلمان خداحافظي ستاره فوتبال ايران را با بوندسليگا وحضورش درباشگاه استيل آذين را غيرمنتظره و ناگهاني توصيف كرد.

به گزارش ايسنا؛ مهدي مهدوي كيا پس از توافق با مقامات باشگاه استيل آذين براي عقد قرارداد رسمي شبانه راهي تهران شد و حتي خبرنگاران حرفه‌اي آلمان را نيز شوكه كرد.

گزارش منتشر شده در روزنامه بيلد آلمان كه در آخرين ساعات قبل از چاپ آخر آن وارد صفحه شده حاكي از آن است كه انتقال قريب الوقوع مهدي به فوتبال ايران بسيار ناگهاني و بدون دخالت واسطه‌ها صورت گرفته و هيچ خبرنگاري در آلمان از اين انتقال مطلع نبوده است.

جالب اين جا است كه روابط عمومي باشگاه فرانكفورت آلمان نيز به نقل از منابع خبري آلمان از انتقال مهدوي كيا به فوتبال ايران خبر داده است.

نويسنده‌ي بيلد در گزارش خبري خود آورده است: اين انتقال بسيار ناگهاني بوده و هواداران هامبورگ را شوكه خواهد كرد چرا كه آنها براي خداحافظي با فوتباليست محبوب سال‌هاي نه چندان دور تيم خود قطعا برنامه خاصي را در نظر مي‌گيرند.

قدیمی 01-29-2010, 06:48 PM   #22
Sami
عضو فعال انجمن

Sami آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2,815
3,479 تشکر در 1,594 پست
فعالیت Longevity
10/20 18/20
Today نوشته ها
sssss5664
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

شوک به استیل آذین ... مهدوی کیا نمی تواند بازی کند

24 ساعت بعد از آنكه مهدي مهدوي‌كيا جلوي دوربين‌هاي تلويزيوني با پيراهن استيل‌آذين ژست گرفت تا قرارداد 18 ماهه‌اش با اين تيم را ثبت كند، عباس ترابيان به استوديوي شبكه خبر رفت تا جمله‌اي را بگويد كه باشگاه استيل‌آذين را در شوك فرو ببرد: «مهدي مهدوي‌كيا نمي‌تواند براي استيل‌آذين بازي كند» رييس كميته روابط بين‌الملل فدراسيون براي اين بمب خبري‌اش يك توجيه قانوني دارد: «فيفا بر طبق اعلام فدراسيون فوتبال كشورهاي مختلف تاريخ نقل‌و‌انتقالات ليگ‌ها را مشخص مي‌كند و بر همين اساس زمان نقل‌و‌انتقالات فوتبال ما در ليگ‌برتر به پايان رسيده است به همين دليل فيفا با استناد به تاريخ اعلام شده فوتبال ايران اجازه بازي به مهدوي‌كيا در استيل‌آذين را نمي‌دهد.» البته مهدوي‌كيا تنها بازيكني نيست كه چنين مشكلي دارد. مارسلو مهاجم برزيلي پيكان هم چنين مساله‌اي دارد و ترابيان به مسوولان اين باشگاه گفته كه نمي‌توانند از وجود اين بازيكن استفاده كنند اما گفته مي‌شود كه پيكان قصد دارد اين بازيكن برزيلي را به ليگ‌يك بفرستد تا او را به صورت قرضي به ليگ‌برتر بياورد. موضوعي كه ترابيان در مورد آن مي‌گويد: «من در قانون با چنين موردي برخورد نكردم و اصلا نمي‌دانم چنين كاري شدني است يا نه. بايد به قوانين رجوع كرد.»
مشكل كجاست؟
طبق قوانين فيفا، باشگاه‌هاي ليگ‌برتري تنها تا پايان تعطيلات نيم‌فصل حق جذب بازيكن را دارند و پس از آن نمي‌توانند چنين كاري را انجام دهند هرچند كه گويا مي‌توان اين قانون را دور زد. هوشنگ نصيرزاده، كارشناس مسايل حقوقي مي‌گويد: «مهدوي‌كيا مي‌تواند به ليگ‌يك برود و از آنجا به صورت قرضي دوباره به ليگ‌برتر برگردد. محدوديتي كه در ليگ يك وجود دارد تنها براي انتقال بازيكن بين تيم‌هاي ليگ‌يكي است.»
جلسه ترابيان و عزيز‌محمدي
در صورتي كه اين موضوع صحت داشته باشد، بايد ديد كه سازمان ليگ حاضر است كه قرارداد مهدوي‌كيا با استيل‌آذين را ثبت كند يا نه. تا ساعت پنج بعد‌از‌ظهر ديروز كه البته هيچ‌چيز مشخص نبود چرا كه عزيز‌محمدي قصد داشت با ترابيان جلسه‌اي در اين مورد بگذارد و موضوع را بررسي كند.
اما راه‌حل
اينطور كه به نظر مي‌رسد مهدوي‌كيا تنها يك راه‌حل براي بازي در ليگ‌برتر دارد. كاپيتان سابق تيم‌ملي بايد حاضر به بازي در ليگ يك شود تا از آنجا به صورت قرضي به ليگ‌برتر بيايد. طبق آيين‌نامه نقل‌و‌انتقالات ليگ‌برتر با هر باشگاه ليگ‌برتري مي‌تواند در فاصله شش ماه تا يك سال، پنج بازيكن قرضي را - به فاصله يك ماهه - جذب كند. البته استيل‌آذين اول بايد از طريق فدراسيون فوتبال درخواست صدور itc الكترونيك مهدوي‌كيا را از باشگاه اينتراخت فرانكفورت بكند و باشگاه اينتراخت هم اين مجوز را براي باشگاه ليگ‌يكي - كه مقصد مهدوي‌كيا خواهد بود - مي‌فرستد. بدين صورت مهدوي‌كيا مي‌تواند به صورت رسمي پيراهن استيل‌آذين را بپوشد.

ما بچه های جنگیم ... بجنگ تا بجنگیم !

یکی پرسید : اندوه تو از چیست ؟

سبب ساز سکوت مبهمت کیست ؟

برایش صادقانه می نویسم : برای آنچه که باید باشد و نیست .
Sami آنلاین نیست.

قدیمی 01-30-2010, 09:32 AM   #23
majid_ac
عضو فعال انجمن

majid_ac آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 462
1,183 تشکر در 544 پست
فعالیت Longevity
10/20 17/20
Today نوشته ها
ssssss712
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

عنايتي گل زد، نصرتي اخراج شد

به گزارش خبرگزاري فارس، از هفته دوازدهم مسابقات ليگ برتر امارات شب گذشته 2 ديدار حائز اهميت براي ايراني‌ها برگزار شد.
در نخستين ديدار شب دوم هفته دوازدهم مسابقات، الامارات كه به تازگي رضا عنايتي را از استقلال به خدمت گرفته با گلزني اين بازيكن مقابل ميهمانش الشارجه با نتيجه يك بر يك متوقف شد.
الامارات كه تا قبل از اين ديدار با 6 امتياز در مكان يازدهم جدول قرار داشت با تساوي در بازي ديشب 7 امتيازي شد اما از جاي خود در قعر تكان نخورد.
تك گل الامارات توسط رضا عنايتي در دقيقه 16 به ثمر رسيد، اما مارسلينو اين گل را جبران كرد تا اين ديدار در نهايت با نتيجه تساوي به پايان برسد.
راشد احمد در دقيقه 16 از الشارجه اخراج شد تا اين تيم كار را با 10 بازيكن ادامه دهد.

در ديگر ديدار شب گذشته النصر در خانه خود ميزبان العين بود كه به 3 امتياز اين ديدار براي رسيدن به مدعيان قهرماني نياز مبرمي داشت.
النصر كه با خريد نصرتي از تراكتورسازي و رادا از استوا بخارست سعي در ايجاد استحكام در كمربند خط دفاعي خود كرده بود در اين مسابقه هر 2 بازيكن را از ابتدا در تركيب ثابت خود به ميدان فرستاد تا شاگردان پاگلزدورف در اين مسابقه به ناكامي‌هاي خود پايان دهند، اما با اخراج محمد نصرتي در دقيقه 26 بازي تمام اين برنامه‌ها نقش بر آب شد تا العين با 2 گل علي الوهابي و امرسون از روي نقطه پنالتي با نتيجه 2 بر صفر حريفش را شكست دهد.
majid_ac آنلاین نیست.

قدیمی 01-30-2010, 11:11 AM   #24
Sami
عضو فعال انجمن

Sami آواتار ها

اطلاعات
3,479 تشکر در 1,594 پست
فعالیت Longevity
10/20 18/20
Today نوشته ها
sssss5664
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

ناپل مشتری اشکان دژاگه

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكسپرس "اشكان دژاگه " مورد توجه تيم ناپل قرار گرفته كه زماني فوق‌ستاره‌اي همچون ديگو مارادونا از آرژانتين را در اختيار داشت.
براساس اين اعلام قرارداد اين لژيونر 23 ساله با سفيد و سبزپوشان تابستان سال آتي به پايان خواهد رسيد و چند تيم آلماني و خارجي براي استخدام وي سعي و تلاش مي‌كنند.
از بين تيم‌هاي بوندس‌ليگايي شرايط پيشنهادي تيم اشتوتگارت، جالب‌تر از بقيه بوده است. از بين پيشنهادات خارجي نيز ناپل با شرايطي قابل توجه خواهان اين هافبك هجومي شده است.
دراين باره گفته مي‌شود دژاگه از طريق مدير برنامه‌هايش خواهان فرصت براي تامل در مورد پيشنهادات دريافتي شده است.
دژاگه كه متولد پنجم جولاي سال 1986 در تهران است، در سال 2007 از تيم هرتابرلين جدا شد و به ولفسبورگ ملحق شد. وي همراه با اين تيم در تابستان گذشته كسب عنوان قهرماني بوندس‌ليگا را به تجربه كرد.
ناپل اينك با 37 امتياز پس از اينترميلان، آ.ث ميلان و رم در رده چهارم جدول كالچو قرار دارد. اين تيم از سال 1984 الي 1991 مارادونا را در اختيار داشت.

Sami آنلاین نیست.

قدیمی 02-01-2010, 06:18 PM   #25
Sami
عضو فعال انجمن

Sami آواتار ها

اطلاعات
3,479 تشکر در 1,594 پست
فعالیت Longevity
10/20 18/20
Today نوشته ها
sssss5664
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

گلزنی رضا عنایتی در امارات و تعریفات مربی از رضا !

به گزارش باشگاه خبري فارس توانا، بارت پس از تساوي مقابل الشارجه با ستودن گلزني دوباره رضا عنايتي در تركيب اين تيم اماراتي اظهار داشت: با اين تساوي از لحاظ امتيازي ضرر كرديم و اين تساوي باعث شد تا فاصله‌مان با تيم‌هاي بالاي جدول بيشتر شود. با تقويت تيم، هنوز نااميد نيستيم و قصد داريم با كسب نتايج مناسب در بازي‌هاي بعدي، الامارات را در ليگ برتر نگه داريم.

وي با اشاره به گلزني عنايتي گفت: اين ديدار مزاياي زيادي نيز داشت. اولين آن بازگشت محمد بوسفارد پس از يك فصل دوري به دليل مصدوميت بود. رضا عنايتي پس از نيم فصل دوري كه به استقلال پيوسته بود، بازگشتش به جمع سبزپوشان را با گلزني جشن گرفت.
بارت افزود: عنايتي با گلزني‌اش دوباره در فوتبال امارات ظهور كرد و نشان داد مي‌تواند در بازي‌هاي آينده به خوبي به روند موفقيت الامارات كمك كند. با گلزني عنايتي به ماندن در ليگ برتر اميدوارتر شديم. البته به فعاليت بيشتري براي نگه داشتن تيم در جمع ليگ برتري‌ها و عدم سقوط به دسته اول نياز داريم.

الامارات از هفته دوازدهم ليگ برتر امارات با گلزني عنايتي مقابل ميهمانش الشارجه با نتيجه يك بر يك متوقف شد.
الامارات كه تا قبل از اين ديدار با 6 امتياز در مكان يازدهم جدول قرار داشت با تساوي در بازي ديشب 7 امتيازي شد اما از جاي خود در قعر تكان نخورد.
تك گل الامارات توسط رضا عنايتي در دقيقه 16 به ثمر رسيد، اما مارسلينو اين گل را جبران كرد تا اين ديدار در نهايت با نتيجه تساوي به پايان برسد.
راشد احمد در دقيقه 16 از الشارجه اخراج شد تا اين تيم كار را با 10 بازيكن ادامه دهد.
رضا عنايتي پس از ناكامي در جمع استقلالي‌ها با توافق با مسئولان اين تيم از جمع آبي‌پوشان جدا شد و با قراردادي جديد به الامارات پيوست.
اين بازيكن سابقه حضور در الامارات را داشت.

Sami آنلاین نیست.

قدیمی 02-04-2010, 07:04 PM   #26
Safir
عضو فعال انجمن

Safir آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 194
468 تشکر در 278 پست
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss675
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Safir به Yahoo ارسال پیام

تیموریان در فولام ماندنی شد

فولام شرایط آندرانیک تیموریان را برای جدایی از از این تیم قبول نکرد و این بازیکن به احتمال زیاد در این تیم می ماند. نقل و انتقالات زمستانی انگلستان سی و یکم ژانویه تمام شد و او طی این مدت نتوانست با هیچ تیمی به توافق برسد تا لندن را ترک کند اما این بازیکن از یک تیم از لیگ روسیه پیشنهاد دارد و فرصت نقل وانتقالات لیگ روسیه هنوز به پایان نرسیده اما احتمال این انتقال بسیار کم است واین طور که خبر می رسد او در فولام می ماند.
آندو طی این فصل به ندرت توسط روی هاحسون در ترکیب این تیم جای گرفته و قرار بود که در ابتدای فصل هم راهی لالیگا و یا بوندس لیگا شود اما هیچ اتفاقی برای او نیفتاد و او در فولام ماندنی شد.
Safir آنلاین نیست.

قدیمی 02-16-2010, 12:15 AM   #27
Sám
عضو فعال انجمن

Sám آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 45
70 تشکر در 38 پست
فعالیت Longevity
3/20 16/20
Today نوشته ها
ssssss131
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Sám به Yahoo ارسال پیام

يك بازيكن ديگر ايراني به ليگ امارات مي‌پيوندد

مسوولان باشگاه شارجه امارات از احتمال پيوستن يك بازيكن ايراني ‪۲۱‬ ساله به نام آرام به اين تيم خبر داده اند.

به گزارش ايرنا، آرام متولد استراليا بوده و سابقه بازي در يكي از باشگاههاي اين كشور را نيز دارد و پنج بار براي تيم ملي جوانان ايران هم بازي كرده است.

اين بازيكن هم اكنون در حال سپري كردن مراحل تست فني و پزشكي تيم شارجه بوده و چنانچه بتواند نظر مثبت سرمربي پرتغالي اين تيم را جلب كند، در پايان اين هفته با شارجه قرارداد خواهد بست.

مقامات باشگاه الامارات نيز امروز از پيوستن جواد كاظميان به اين تيم خبر دادند تا جمع بازيكنان ايراني الامارات به سه برسد.

پيشتر رضا عنايتي و مازيار زارع در عضويت تيم الامارات قرار داشتند.

قدیمی 02-16-2010, 09:44 PM   #28
Safir
عضو فعال انجمن

Safir آواتار ها

اطلاعات
468 تشکر در 278 پست
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss675
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

آخرین بازی مهدوی كیا در سرزمین ژرمن ها

کاپیتان تیم فوتبال استیل اذین تهران با اجازه مسئولین وکادر فنی برای خداحافظی وحضور در یک دیدار دوستانه که به افتخار او قرار است برگزارشود راهی آلمان شد.

حضور ۱۱ ساله مهدوی کیا در فوتبال آلمان وبازی در تیم های بزرگی مثل هامبورگ واینتراخت فرانکفورد ووفاداری واخلاق خوب این بازیکن باعث شده است تا مهدوی کیا از محبوبیت خاصی در بین مسئولان فوتبال آلمان وحتی هواداران بر خوردار باشد.

برهمین اساس مسئولان دوباشگاه هامبورگ واینتراخت فرانکفورد با تدارک برنامه هایی ویژه از مهدی مهدوی کیا در خواست کردند به آلمان سفر کند تا در بازی خداحافظی اش که بین دوتیم آلمانی برگزار می شود وقرار است دوستان وهم بازی های نزدیک کاپیتان استیل آذین در آن حضور پیدا کنند شرکت کند.

به همین دلیل مهدوی کیا با اجازه مسئولان باشگاه استیل آذین وکادر فنی روز کذشته راهی المان شد وقرار است تا روز پنج شنبه هفته جاری به ایران برگردد.

حضور در یک بازی دوستانه وشرکت در مراسمی ویژه که با حضور جمعی از علاقهمندان به این بازیکن ایرانی بر گزار می شود در دستور کار سفر ۵ روزه مهدوی کیا قرار دارد همچنین کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در دیدارهایی با مسئولان باشگاه هامبورگ واینتراخت فرانکفورد شرکت خواهد کرد.

لازم به ذکر است مهدوی کیا به دلیل دریافت کارت قرمز در دیدار برابر فولاد خوزستان در بازی روز جمعه استیل آذین وملوان در چهارچوب هفته بیست وهفتم لیگ برتر در انزلی نمی تواند به میدان برود.
Safir آنلاین نیست.

قدیمی 02-18-2010, 10:45 PM   #29
Safir
عضو فعال انجمن

Safir آواتار ها

اطلاعات
468 تشکر در 278 پست
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss675
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

با امضا قراردادي سه ماهه
مازيار زارع به الشارجه پيوست

خبرگزاري فارس: لژيونر ايراني شاغل در ليگ فوتبال امارات به تيم الشارجه ملحق شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مازيار زارع صبح امروز با مسئولان الشارجه پس از چند دور مذاكره به توافق رسيد و قرارداد امضا كرد.
اين بازيكن كه فصل جاري در خدمت باشگاه الامارات بود، قراردادي به مدت سه ماه با تيم جديد منعقد كرد. او تا پايان فصل باشگاهي امارات، ‌در الشارجه خواهد بود.
بازيكن فصل قبل پرسپوليس، امروز عصر و ساعاتي پس از امضا قرارداد و انتقال به الشارجه، در جلسه تمريني اين تيم حضور يافت و توسط كادر فني به بازيكنان معرفي شد.
رقم قرارداد وي اعلام نشده است.
Safir آنلاین نیست.

قدیمی 03-05-2010, 06:11 PM   #30
yaasser
دلتنگ

yaasser آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 154
1,948 تشکر در 1,351 پست
فعالیت Longevity
17/20 13/20
Today نوشته ها
sssss6489
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
yaasser به Yahoo ارسال پیام
Exclamation شجاعی: قطبی اگر به من اعتماد ندارد دعوتم نکند

مسعود شجاعی و جواد نکونام با وجود اصرارهای کاماچو برای ماندن در اسپانیا،برای بازی با تایلند به ایران آمدند و قید حضور در بازی بعدی اوساسونا را زدند،تصمیمی که شاید در آینده برای این دو بازیکن گران تمام شود.

اما در ایران هم اتفاق خوبی برای مسعود شجاعی رخ نداد و قطبی فقط 60 دقیقه از حضور او در ترکیب تیم ملی استفاده کرد و این بازیکن را تعویض کرد. این اتفاق در بازی تشریفاتی مقابل تایلند باعث ناراحتی ستاره تیم ملی شده است و شجاعی تصور می‌کند که قطبی به او اعتمادی ندارد. او به سوالات خبرگزاری فوتبال ایران پاسخ می دهد.

آقای شجاعی، نظرت در مورد برد مقابل تایلند چیست؟

ایران پیش از این بازی هم به جام ملت‌ها صعود کرده بود. خوشحالم که توانستیم تایلند را شکست دهیم اما مردم و تماشاگرانی که به استادیوم می‌آیند انتظار بیشتری از تیم ملی دارند و گویا آنها برد مقابل تایلند با یک گل را کافی نمی‌دانند اما باید بگویم که تایلند برای این بازی انگیزه زیادی داشت و به نوعی برای آنها بازی مرگ و زندگی بود تا بتوانند به جام ملت‌ها صعود کنند. تایلند با لایه‌های زیاد دفاعی مقابل ما قرار گرفته بود و آنها با 10 بازیکن توپ را دفع می کردند.

برد مقابل تایلند آن هم با یک گل در دقایق پایانی کسی را راضی نمی‌کند؟

همانطور که گفتم این نتیجه کسی را راضی نمی‌کند چون وقتی ما خودمان را قدرت آسیا می‌دانیم نباید مقابل تیمی چون تایلند در خانه با سختی به برد برسیم. با گذشت زمان ناهماهنگی‌های تیم ملی برطرف خواهد شد و بازیکنان به هماهنگی بیشتری می‌رسند.

سفر طولانی از اسپانیا به ایران داشتید. برای این بازی خسته بودی؟

نه هیچ مشکلی نداشتیم. در بازی آخر اوساسونا فقط 6 دقیقه بازی کردم و خیلی هم سر حال و آماده بودم.

پس چرا بازیکنی که در سطح اول فوتبال دنیا بازی می‌کند باید در دقیقه 60 تعویض شود؟

خودم هم نمی‌دانم چرا تعویض شدم. من آدم منطقی هستم و هیچ وقت بی‌انصاف نبوده‌ام. روزی که خوب نبودم به صراحت می‌گویم خوب نبودم اما در بازی با تایلند روز خوب من بود. 60 دقیقه بازی کردم و اگر موقعیت گلی نداشتم اما تلاش کردم تا سایر بازیکنان را در موقعیت قرار دهم. واقعا تعجب می‌کنم که چرا دقیقه 60 تعویض شدم. من به نظرات آقای قطبی احترام می‌گذارم اما اگر در زمین بودم می‌توانستم برای تیم ملی مفید باشم. از دقیقه 60 به بعد تایلند افت می‌کرد و می‌توانستیم به راحتی از خستگی مدافعان تایلند استفاده کنیم.

این شرایط در تیم ملی برایت راضی‌کننده است؟

حتی یک دقیقه بازی در تیم ملی هم برای من راضی‌کننده است و افتخار می‌کنم که پیراهن تیم ملی را برتن می‌کنم. من مشکی با این سفرهای طولانی و کم خوابی‌هایی که برای سفر انجام می‌دهیم ندارم چون بازی در تیم ملی افتخار است. کاماچو و باشگاه اوساسونا تلاش زیادی انجام داد تا من و نکونام برای این بازی به ایران نیاییم اما هر دوی ما علاقه داریم در تیم ملی بازی کنیم. ناراحتی من از قطبی بحث اعتماد یا بی‌اعتمادی است. او اگر به من اعتماد دارد و مورد تایید ایشان هستم چرا دقیقه 60 تعویض می‌شوم. اما اگر اعتمادی به من ندارد و من را قصد دارد تا در هر بازی تعویض کند با کمال ناراحتی و علی‌رغم میل باطنی‌ام از او می‌خواهم من را به تیم ملی دعوت نکند.

فوتبال ایران فقط دو بازیکن در سطح اول اروپا دارد که شاید تعویض آنها چندان جالب نباشد.

من نمی‌توانم در این مورد حرف بزنم و کارشناسان باید نظر بدهند. تشخیص تعویض هر بازیکن بر عهده مربی است اما وقتی بارها این اتفاق رخ می‌دهد کمی برایم تعجب‌برانگیز می‌شود.

پس از تعویض‌های تکراری از قطبی ناراحت هستی؟

بله، ناراحتم.

این تعویض در اوساسونا برایت مشکل‌ساز نمی‌شود؟

ترجیح می‌دهم صحبت نکنم اما قطعا در اوساسونا هم برایم کار سخت می‌شود و چون آنها بازی‌های تیم ملی را پیگیری می‌کنند و برای آنها جای سئوال دارد که با توجه به اینکه فقط ایران دو لژیونر دارد و من در اوساسونا بازیکن ثابت شوم چرا باید در تیم ملی زود تعویض شود.

در پست فوروارد بازی کردی. از بازی کردن در این پست راضی بودی؟

من پست فوروارد را دوست دارم. یک نیم‌فصل کامل در اوساسونا فوروارد بازی می‌کردم اما سیستم تیم ملی با اوساسونا فرق دارد. تیم ملی 1-3-2-4 بازی می‌کند که کار برای من که مهاجم هستم سخت می‌شود اما اوساسونا 2-4-4 بازی می‌کند. من در تیم ملی در پست تقریبا غیرتخصصی بازی می‌کنم و بنا به درخواست مربی تیم سعی کردم با تمام توانم بتوانم به تیم ملی کمک کنم اما وقتی من به درخواست ایشان احترام می‌گذارم و با تمام توانم تلاش می‌کنم که بهترین بازی‌ها را در پست غیرتخصصی‌ام داشته باشم،انتظار اعتماد متقابل دارم.
رای منفی فوتبال ملی ایران
با گیسویي بلند به بالای آرزو
هرکس از او نشانـي دارد
ما را کند خـــبر
این هم نشان ما:
یک سو خلیج فارس
سوی دگر خـــزر!!
yaasser آنلاین نیست.

پاسخ

ابزارهای موضوع