![]() |
|
|
#171 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
حسين كعبي: 2 -يك به نفع پرسپوليس چون دايي سرمربي است
معمولا اولين حضور در دربي براي هر بازيكني خاطره انگيز است كه خاطرات تلخ و شيريني را هم به همراه دارد· برد و باخت و اتفاقات ويژه اين ديدار در اولين حضور، معمولا خيلي دير از خاطره ها محو مي شود· براي حسين كعبي چنين شرايطي وجود دارد· كعبي با حضور خود در پرسپوليس به نوعي از يك جهت ركورددار است· او اولين بازي خود را با پيراهن پرسپوليس در دربي انجام داد و اتفاقا توانست مرد حادثه ساز آن بازي نيز لقب بگيرد ! مصاحبه ويژه ما را با حسين كعبي بخوانيد تا متوجه شويد جريان از چه قرار است· حسين كعبي در جدال سرخابي ها ركورد جالبي دارد؟ بله، من اولين بازي ام را با پيراهن پرسپوليس مقابل استقلال انجام داده ام و توانستم درست در دقايق اوليه بازي پنالتي هم بگيرم ولي حيف كه آن پنالتي گل نشد ! - حالا كه در آستانه دربي 68 هستيم، فكر مي كني اين بازي هم مثل بازي هاي اخير دو تيم مساوي شود؟ با شرايطي كه در حال حاضر در پرسپوليس است، نه · - چطور؟ با حضور علي دايي به عنوان سرمربي پرسپوليس شك نكنيد بخت پيروزي پرسپوليس خيلي زياد است· من مطمئنم هستم پرسپوليس با علي دايي برنده دربي است· شايد اگر كس ديگري سرمربي پرسپوليس بود اينقدر قاطعانه از برد صحبت نمي كردم ولي الان شر ايط فرق مي كند · - حالا كه از برد پرسپوليس مطمئن هستي، فكر مي كني در بازي چه نتيجه اي رقم بخورد؟ (بامكث) 2 - يك بنويس، 2 بر يك پرسپوليس بازي را مي برد و فاتح دربي مي شود · - گلزنان؟ اين ديگه خيلي سخته! نمي شه پيش بيني كرد! بعضي وقت ها در دربي كساني گل مي زنند كه هيچ كس انتظارش را ندارد! شايد كساني غير از مهاجمان! بهترين و بدترين خاطره ات از دربي؟ بازي اول من براي پرسپوليس در دربي بود و توانستم با بازي خوب از حريف پنالتي بگيرم كه اين بهترين خاطره ام از دربي است ولي در همان بازي هم در شرايطي كه خيلي سرتر از حريف بوديم و موقعيت هاي زيادي نيز براي گلزني داشتيم، مساوي كرديم چون فرصت خوبي براي پيروزي از دست داديم، برايم پايان خوبي نداشت · - دوست داشتي شرايط طوري بود كه فردا (امروز) با لباس پرسپوليس در دربي حضور پيدا مي كردي؟ صددرصد! چون علي دايي سرمربي پرسپوليس است· خيلي دلم مي خواست در تركيب پرسپوليس بودم و مقابل استقلال بازي مي كردم· حالا كه شرايطش فراهم نيست اميدوارم پرسپوليس دايي در اين بازي حساس برنده باشد· |
|
|
|
|
|
|
#172 | ||||||||
|
(View Stats)
تشکرها: 4,435
1,758 تشکر در 755 پست
|
:
0 امتیاز
با پيشنهاد كاشاني باقري وظايف مديرعاملي را در دست گرفت
سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس در اردوي اين تيم در هتل لاله و طي سخنراني اعلام كرد كه كريم باقري از ديدگاه او مديرعامل آينده پرسپوليس است و حتي پيشنهاد داده كه در صورت جدايي از پرسپوليس باقري روي صندلي مديرعاملي بنشيند سايت گل ـ هنگامي كه سهشنبه در هتل ،حبيب كاشاني كريم باقري را بدون توجه به ساير پيشكسوتان و بزرگان اين تيم ، بهترين فرد براي تصدي پست مديرعامل قلمداد كرد؛ کمتر توقع ميرفت كه كاپيتان پرسپوليسيها خارج از وظايف كاپيتاني خود به برخورد فيزيكي با همبازيانش اقدام كند. به گزارش گل بلافاصله پس از اينكه سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس در اردوي اين تيم در هتل لاله و طي سخنراني اعلام كرد كه كريم باقري از ديدگاه او مديرعامل آينده پرسپوليس است و حتي پيشنهاد داده كه در صورت جدايي از پرسپوليس باقري روي صندلي مديرعاملي بنشيند، برخوردهاي باقري با ساير بازيكنان و هم تيميهايش تغيير پيدا كرد. به طوري كه او چهارشنبه شب در برنامه زنده نود ضمن گلايه از برخي بازيكنان پرسپوليس به باشگاه پيشنهاد داد كه باشگاه شيث رضايي و عليرضا حقيقي را با جريمه سنگين مالي مواجه كنند در ادامه نيز او در حضور علي دايي و محمود خوردبين تصميم گرفت شخصاً كه عليرضا حقيقي دروازهبان جوان تيمش را تنبيه كند. هر چند كه حقيقي نيز واكنش تندي به اين برخورد باقري داشت.
|
|
|
|
|
#173 |
:
0 امتیاز
تكليف بائو ساعت 5 مشخص ميشود
باشگاه پرسپوليس پس از رسيدگي به پرونده عليرضا حقيقي و شيث رضايي قرار است ساعت 5 بعدازظهر صحبتهاي ميثم بائو را شنيده و در خصوص او تصميمگيري كنند سايت گل ـ مسئولان باشگاه پرسپوليس تصميم گرفتهاند تكليف بائو را در جلسه كميته انضباطي كه امروز تشكيل ميشود روشن كرده تا از هر گونه حرف و حديث احتمالي جلوگيري كنند. به گزارش گل كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس پس از رسيدگي به پرونده عليرضا حقيقي و شيث رضايي قرار است ساعت 5 بعدازظهر صحبتهاي ميثم بائو را شنيده و در خصوص او تصميمگيري كنند. منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند كه بائو احتمالاً به كسر مبلغي از قراردادش و توبيخ كتبي محكوم خواهد بود. حال بايد منتظر بود و ديد بائو كه اولين خط خورده ليست 18 نفره پرسپوليس براي بازي با ايران جوان بوشهر به نظر ميرسد آيا ميتواند از فردا در تمرينات حاضر شود يا نه؟ چرا كه علي دايي شخصاً در تمرين امروز و به صورت دوستانه به خبرنگاران اعلام كرده كه اين بازيكن از نظر او اخراج شده است. |
|
|
|
|
|
|
#174 |
:
0 امتیاز
كريم و شيث همچنان از هم فاصله ميگيرند
سايت گل ـ به نظر ميرسد فاصله كاپيتانهاي پرسپوليس هر روز بيشتر از قبل شده و اگر مسئولان پرسپوليس در اين مورد تدبيري نيانديشند، فاصله اين شكاف هر روز بيشتر ميشود. منابع خبري سايت گل از تمرين پرسپوليس خبر ميدهند كه كريم باقري و شيث رضايي، برخلاف روال هميشگي به عنوان بازيكنان با سابقهتر در كنار يكديگر قرار نگرفتند و در تمرينات سعي ميكنند از يكديگر فاصله بگيرند. به طوري كه در مراحل مختلف تمرين امروز نيز آنها كاملا جداگانه از هم تمرين كرده و حتي سعي ميكردند در طول بازي درونگروهي نيز با يكديگر برخورد نداشته باشند. از اين رو به نظر ميرسد مسئولان باشگاه پرسپوليس از شخص حبيب كاشاني براي پايان دادن به اختلافي كه از برخورد باقري با شيث در بازي دربي و پس از آن صحبتهاي باقري در برنامه نود آغاز شد بايد تدبيري بيانديشند. |
|
|
|
|
|
|
#175 |
:
0 امتیاز
لنگ فردا با ایرانجوان بوشهر بازی داره ... به یاد 5 تا
![]() ولی در کل امیدوارم ببره که تو جام حذفی بهم بخوریم بعد اونجا سوراخشون کنیم و انتقام بگیریم .
|
|
|
| کاربر فوق از Sami به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | Aminho (02-09-2010) |
|
|
#176 |
:
0 امتیاز
اگه این لنگیا نبودن ما به کی می خندیدیم؟
"آهــــــــــــای فرهــــــــــاد مجیـــــــــــــدی" ![]() تو خورشیدی ولی غروب نداری آهای فرهاد مجیدی تو دریایی ولی ساحل نداری آهای فرهاد مجیدی تو تک ستاره ی فوتبال مایی آهای فرهاد مجیدی تو بهترین شماره ۷ آسیایی آهای فرهاد مجیدی |
|
|
|
|
|
|
#177 |
:
0 امتیاز
سرمربى ايرانجوان بوشهر:
استرس نداريم، آخرين بار ۵ برصفر پرسپوليس را برده ايم ![]() عبدالرحيم خرمزى سرمربى تيم فوتبال ايرانجوان بوشهر گفت: ايرانجوان در آخرين بازى با پرسپوليس ۵ بر صفر به پيروزى رسيده و اين بار هم بدون هيچ استرسى مقابل اين تيم مى ايستيم.وى شرايط تيم فوتبال ايرانجوان بوشهر در آستانه بازى مرحله يك شانزدهم نهايى جام حذفى مقابل پرسپوليس تهران، اظهار كرد: تيم ايرانجوان در وضعيت خوبى قرار دارد اما نگاه جدى ما به مسابقات ليگ دسته يك خواهد بود چرا كه شانس خوبى براى صعود به ليگ برتر داريم. با پيروزى بر تيم شاهين اهواز حريف پرسپوليس در اين مرحله شديم كه با توجه به برگزارى مسابقه در بوشهر، مى توانيم از حمايت تماشاگران اين شهر بهره بگيريم. خرمزى در ارزيابى اش از تيم پرسپوليس گفت: آنها هفته هاى موفقى را در ليگ برتر پشت سر گذاشته اند كه مهمترين بردشان به بازى اخير مقابل استقلال تهران برمى گردد. اين باعث شده بازيكنان شان از روحيه بالايى برخودار شوند و البته براى پاك كردن خاطره تلخ شكست در بوشهر به مصاف ما بيايند. بازيكنان ما هيچ استرسى براى انجام اين بازى ندارند چرا كه برخى از آنها تجربه بازى در ليگ برتر را هم دارند. ايرانجوان از تلفيق بازيكنان بزرگسال و جوان تشكيل شده و به لحاظ فنى اين بازى براى ما تفاوتى با ديگر مسابقات ليگ دسته يك ندارد. سرمربى ايرانجوان با اشاره به حضور همزمانش با على دايى سرمربى تيم پرسپوليس در كلاس هاى مربيگرى سطح a، خاطرنشان كرد: دايى را به عنوان اسطوره بزرگ فوتبال ايران دوست دارم. او مى داند كه من سرمربى ايرانجوان هستم اما صحبتى در اين باره با هم نداشتيم. او شاگرد قوى ترى نسبت به من در كلاس هاى مربيگرى است. تقابل با او در اين سطح از مسابقات جام حذفى مى تواند جالب باشد. اين مسابقات حساب و كتابى ندارد و قطعا تيم هايى چون ما كه چيزى براى از دست دادن در اين رقابت ها ندارند، انتحارى بازى خواهند كرد.
"آهــــــــــــای فرهــــــــــاد مجیـــــــــــــدی" ![]() تو خورشیدی ولی غروب نداری آهای فرهاد مجیدی تو دریایی ولی ساحل نداری آهای فرهاد مجیدی تو تک ستاره ی فوتبال مایی آهای فرهاد مجیدی تو بهترین شماره ۷ آسیایی آهای فرهاد مجیدی |
|
|
|
|
| کاربر فوق از Danial به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | behnam/a (02-09-2010) |
|
|
#178 |
:
0 امتیاز
بائو: با اين شرايط از پرسپوليس مى روم
تهران IranSport.Net - ميثم بائو هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حكم كميته انضباطى پرسپوليس گفت: قرار است كه از چهارشنبه در تمرينات تيم حاضر شوم، اميدوارم كه بتوانم نظر مساعد دايى را به خود جلب كنم و بتوانم مانند تيم فصل اول كه بازيهاى خوبى از خود به نمايش گذاشته بودم براى تيمم مثمرثمر باشم. وى در خصوص علت غيبتش و اطلاع ندادن به مسئولان تيم گفت: من متأسفم. اشتباه كرده ام كه مسئولان پرسپوليس را در جريان نگذاشته ام. به دليل گرفتارى نتوانستم در تمرين حضور پيدا كنم .بائو خاطرنشان كرد كه من خبرچين نيستم و افرادى هستند كه مى خواهند وجهه مرا خراب كنند و به من لفظ خبرچين مى دهند، من آنها را به خدا واگذار مى كنم. چون من درس خبرچينى نخوانده ام كه بخواهم خبرچينى كنم. همچنين او در مورد اينكه بعد از حكم كميته انضباطى چه تصميمى دارد، گفت: من بازيكن پرسپوليس هستم و با اين باشگاه قرارداد يكساله دارم اما اگر شرايط به همين روال پيش برود، پايان فصل از پرسپوليس جدا مى شوم. همچنين او در مورد شايعه پيشنهاد سپاهان افزود: هيچ پيشنهادى از سپاهان به من نشده است و با توجه به اينكه با پرسپوليس قرارداد دارم به تيم ديگرى فكر نمى كنم. هافبك تيم پرسپوليس درباره اينكه حتى در دربى هم در فهرست ۱۸ نفره جاى نداشت گفت: دايى صلاح دانست كه بازى نكنم من، هم طبيعتاً مانندهر بازيكن ديگرى دوست داشتم در دربى بازى كنم اما خب اين خواست دايى بود و من جز اطاعت كار ديگرى نمى توانستم انجام دهم. بائو در آخر گفت: من پرسپوليس را دوست دارم و اميدوارم شرايط مهيا شود تا در اين تيم بمانم وبتوانم خودم را به اثبات برسانم. |
|
|
|
|
|
|
#179 |
:
0 امتیاز
چه كار كردم كه عليه من شعار دادند؟
دايي: هدف ما قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا است ![]() خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدف ما قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا است. به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي 2 بر يك برابر تيم ايرانجوان بوشهر در چارچوب مرحله يك شانزدهم نهايي جام حذفي اظهار داشت: پس از شكست برابر شاهين روند تيم تغيير يافت و پيشرفت داشتيم. ايرانجوان نيز بازي خوبي به نمايش گذاشت. با گذشت زمان بازي بازيكنان تيم پرسپوليس عملكرد بهتري از خود به نمايش گذاشتند. موقعيتهاي زيادي به وجود آورديم، اما نتوانستيم از آنها به خوبي استفاده كنيم. دايي يادآور شد: شكست پرسپوليس برابر ايرانجوان به 15 سال گذشته بازميگردد و مطرح كردن چنين صحبتهايي از طريق صدا وسيما درست نيست. پرسپوليس طرفداران ميليوني و نياز به رشد و پيشرفت دارد. نبايد اتفاقات گذشته را بازگو كنيم. سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم، اما با تيم ايدهآل خود فاصله داريم. دوست دارم پرسپوليس بهتر از اين بازي كند. دايي در مورد ايرانجوان عنوان كرد: در خصوص تيمهاي حريف صحبت نميكنم. بازيكنان ما پس از دريافت گل كمي تمركز خود را از دست دادند، اما توانستيم بار ديگر به بازي بازگرديم و پيروز ميدان شويم. وي درباره نيمكتنشيني محمد پروين و نارضايتي اين بازيكن تاكيد كرد: چه كسي ميگويد پروين در تيم پرسپوليس بازي نميكند؟ پروين در بازي ذوبآهن در تركيب اصلي قرار داشت. كادر فني تصميم ميگيرد چه بازيكني را وارد ميدان كند. دايي درباره حركت غيراخلاقي ميثاق معمارزاده تصريح كرد: حركت معمارزاده را نديدم، اما سئوال من از شما اين است كه من مرتكب چه حركتي شدم كه تماشاگران عليه من شعار دادند؟ اخلاق ورزشي بايد از روي سكوها به درون زمين وارد شود. وي پس از سئوالات مكرر خبرنگاران تأكيد كرد: خواهش ميكنم سئوالاتي بپرسيد كه به سود تيم شهرتان و فوتبال ايارن باشد. مسائل درون باشگاه پرسپوليس به شما مربوط نيست. دايي در پايان خاطرنشان كرد: هدف ما قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا است و با موفقيت در جام حذفي به اين هدف دست خواهيم يافت.
|
|
|
|
|
|
#180 |
:
0 امتیاز
پرسپوليس دشوارترين بازي خود را تجربه كرد خرمزي: ما 500 ميليون هزينه كردهايم، پرسپوليس 9 ميليارد ![]() خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ايرانجوان بوشهر گفت: هزينه تيم ما در يك فصل 500 ميليون تومان بوده، اما پرسپوليس 9 ميليارد تومان هزينه كرده است. به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالرحيم خرمزي پس از شكست 2 بر يك برابر پرسپوليس اظهار داشت: از حمايتهاي استانداري بوشهر تشكر ميكنم چون اگر كمك آنها نبود ايرانجوان در اين مرحله قرار نميگرفت. پرسپوليس دشوارترين بازي خود را مقابل ما برگزار كرد. وي ادامه داد: تيم ما جوان است و اگر هم مدير عامل باشگاه و بزرگان نيز بگويند بازيكن جوان در تركيب اصلي استفاده نكن، آنها را به كار خواهم گرفت چون به آينده بازيكنانم اعتماد دارم. سرمربي ايرانجوان بوشهر درباره نجميزاده گفت: من در بازي امروز نديدم وي با بازيكنان بد رفتاري داشته باشد. خرمزي عنوان كرد: هزينه تيم ما در يك فصل 500 ميليون تومان بوده، اما پرسپوليس 9 ميليارد تومان هزينه كرده است. وي يادآور شد: اگر به فكر فوتبال بوشهر هستيم بايد مسئولان حمايت كنند در غير اين صورت اميدي براي پيشرفت وجود نخواهد داشت.
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|